AKTUELNO

Vodi zdrav život!

Iako je pre četiri godine ušao u rijaliti šou-program ''Zadruga'' u top-formi, pevač Sloba Radanović je ubrzo nabacio pozamašan broj kilograma viška, da bi se, po napuštanju imanja u Šimanovcima, ponovo vratio na staro, a zatim i otišao korak dalje budući da je počeo naporno da trenira.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam krenuo sa posebnom ishranom, imao sam 125 kilograma, uspeo sam da smršam i posle izvesnog vremena dođem do 106 kilograma. Nakon toga sam počeo mnogo više da treniram, a i pojačao sam suplementaciju i ishranu - ispričao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada imam 115 kilograma mišićne mase. Veoma je važno da prelomiš u svojoj glavi da želiš da uradiš dobru stvar za svoje zdravlje, organizam i izgled. Ja sam celog života trenirao, ali sam dopustio sebi da se u pola godine ugojim 20 kilograma i zamastim organizam.
Čim sam izašao iz rijalitija, krenuo sam na keto dijetu i pojačao treninge. Jeo sam belo meso, ponekad oslić, malo kikiriki putera, oraha ili badema, ponekad ela sir i poneku salatu. Ishrana je 70 odsto uspeha - dodao je Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bitna zbog kompletnog zdravlja, a ne samo zbog mršavljenja. Teško je kad dovedeš organizam u stanje ketoze jer ne unosiš ugljene hidrate u organizam i veoma si nervozan. Ceo taj proces utiče na psihu - nastavio je izlaganje pevač.
Ali kada znaš šta ti je cilj, prelomiš u glavi. Postaviš sebi pitanje: Hoćeš ili nećeš. Ja sam bio siguran da hoću i ostvario sam svoj cilj - zaključio je Sloba, uz isticanje da ponekad ima periode kad se ne hrani propisno, ali da se brzo vrati u svoj ritam.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Sloba Radanović