AKTUELNO

Svi se pitaju zbog čega se Sanjina supruga nije pojavila na njegovoj sahrani.

Aleksandar Sanja Ilić, muzičar i osnivač grupe Balkanika preminuo je 7. marta, a sahranjen je danas, 12. marta na Novom groblju u Beogradu. Sanja će počivati pored svoje najveće ljubavi, prve supruge, glumice Zlate Petković, sa kojom ima sina Andreja.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Sanja Ilić je po želji prodice sahranjen u najužem krugu porodice, uz prisustvo sina Andreja, brata Dragana, a sve je začudilo što se njegova supruga Tatjana nije pojavila na sahrani.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održala se juče. Članovi porodice, prijatelji i kolege oprostili su se od velikog umetnika u medijskoj kući sa kojom je sarađivao tokom svoje karijere duge gotovo 60 godina.

Čuveni srpski kompozitor, muzičar i frontmen grupe Balkanika Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u 70. godini, od posledica korona virusa, nakon što je dve nedelje proveo u bolnici, gde je bio priključen na respirator. Lekari su u međuvremenu ustanovili da je njegovo stanje kritično, jer je godinama imao leukemiju, a da to nije ni znao.

Autor: M.K. ; N. V.