AKTUELNO

Novac stiže, ali to ne ublažava situaciju!

Pevačica Emina Jahović nedavno je tužila bivšeg supruga, pevača Mustafu Sandala zbog duga prema njoj koji još uvek nije izmirio. Kako je otkrila, turski pevač se ne brine o potrebama njihovih sinova, a dotuklo ju je kada je naslednike odvela kod lekara i saznala da im otac nije, po već utvrđenom dogovoru, platio privatno zdravstveno osiguranje.

Foto: Instagram.com

Dogovor je bio da Mustafa plati privatno zdravstveno osiguranje sinovima, kao i rentakar i Emininog vozača. Među njegove obaveze koje su pred advokatom dogovorili spadaju i troškovi letovanja, kao i dodatne pojedinosti koje on već duže od dve godine nije ispunjavao. Medijima u rodnoj Turskoj je pokušao drugačije da predstavi situaciju i poručio da Emini duguje svega dva meseca, zbog korone, što je nju potpuno razbesnelo. Tvrdi da će novac za decu dati, ali ne i za njene lične potrebe. Tada je rešila da izađe u javnost i otkrije svoju istinu - otkriva izvor i dodaje:

Foto: Instagram.com

Mustafa je pobesneo kada je čuo da je njegova bivša žena priznala kako on duguje novac. Povredila mu je sujetu i pošteno ga naljutila. Znala je da je izlazak u javnost za njega najbolnija tačka jer će mu narušiti ugled i kredibilitet, pa je prvo preko advokata pokušala da ga opomene, ali kako joj to nije uspelo, rešila je da iznese sve činjenice. Nakon medijskog okršaja, Mustafa je rešio da odreaguje, ali drugim kanalima.

Iako je Emina počela da gradi inostranu karijeru, pa dobila i glavnu ulogu u popularnoj Turskoj seriji, sve to je sada pod znakom pitanja.

Sandal je izuzetno cenjen i poštovan u Turskoj, uticajan je u muzičkim i javnim krugovima, pa će Emini u svojoj rodnoj zemlji zatvoriti kanale koji mogu da joj znače zbog muzičke i glumačke produkcije. Pored toga što je pevač, Mustafa je i producent, veruje da će brojne kolege i saradnici stati uz njega i da neće želeti da mu se zameraju. Pitanje je kako će se situacija dalje odvijati i da li će bivši supružnici uspeti da pronađu zajednički jezik, ali kako deluje, rat je na pomolu. Poznato je da je njihov odnos godinama na klackalici, čas je dobro, čas loše. Emina je bila svesna posledica, ali više nije htela da ćuti. Deluje da će prljav veš nastaviti da isplivava, a pitanje je šta će sve Mustafa reći ako reši da istupi u javnost - zaključio je izvor.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, pevačica je tek nedavno otkrila probleme.

Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu decu. Međutim, nedugo posle razvoda sve obaveze pale su na mene. Alimentaciju nije platio već 26 meseci. Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali nije to uradio. Nisam osoba koja bi ga napala za ovako nešto iz ljubomore ili obesti. Naprotiv, budući da je on otac moje dece, svesna sam da će naš odnos morati da traje zauvek - rekla je Emina za Turske medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal