AKTUELNO

U toku je generalna proba pred veliko superfinale, na kojoj se jednoj članici žirija naglo slošilo.

Nakon nekoliko hiljada kandidata i šest meseci potrage za najtalentovanijim ljudima u regionu, večeras vas na Televiziji Pink očekuje veliko superfinale najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat".

Foto: TV Pink Printscreen

Ostalo je još tri sata do spektakularne završnice najgledanijeg šou programa za talente, a u najvećim filmskim studijima Televizije Pink u Šimanovcima, u toku je generalna proba pred večerašnji spektakl, na kojoj su prisutni i članovi žirija.

Kako Pink.rs saznaje tokom probe jednog od superfinalista, članici žirija i proslavljenoj srpskoj glumici Danici Maksimović iznenada je pozlilo.

Foto: Pink.rs

Naime, Danica je tokom proteklog vikenda imala gostovanja na filmskim festivalima u Doboju, a sinoć je igrala u veoma uspešnoj predstavi, te je premor uzeo danak i glumici je tokom probe pritisak naglo pao , te joj se slošilo.

Međutim, ostali članovi žirija, Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta i Srđan Žika Todorović, ali i članovi produkcije, su brzo reagovali i Danici pružili pomoć, nakon čega joj je odmah bilo bolje.

Foto: Pink.rs

Mi smo popularnu glumicu pozvali, a ona nam je ova saznanja i potvrdila.

Imala sam mnogo poslovnih obaveza u proteklom periodu, zbog toga mi je pozlilo, ali nije ništa strašno, ubrzo sam se osećala mnogo bolje. Jedva čekam superfinale, uzbuđena sam jer ćemo konačno saznati ko će osvojiti titulu najtalentovanijeg. Imali smo sjajne kandidate, meseci potrage su iza nas i mislim da smo uradili odličan posao. Večeras ćemo mi, članovi žirija, konačno moći da se opustimo i uživamo u nastupima superfinalista, jer je publika ta koja odlučuje, a ne mi. Gledajte superfinale, jer, ako je suditi po generalnoj probi, očekuju vas fantastični nastupi, dostojni svetske scene - rekla je Danica za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, njih dvanaestoro bore se večeras za prvo mesto, a imaćete priliku da uživate fenomenalnim nastupima Elene Nađ, Baše Palija, Nemanje Guzijana, Šćepana Stojanovića, Adriana Mašića, Nikole Anđelkovića, Volarea, Džordža Diamonda, Luke Ivanovića, Davida Raa, kao i grupa "Bar Strong" i "Hip Hop Kids".

Foto: Pink.rs/TvPink Printscreen

Ne propustite spektakluarno superfinale najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat", u četvrtak, 1. juna, uživo od 21:15h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#Žika Todorović

'