AKTUELNO

Nije bio u dobrim odnosima sa bivšom suprugom svog oca?

Kompozitor i frontmen grupe “Balkanika”, Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u 73. godini.

Sanja je shranjen juče na Novom groblju u Beogradu, a svi su bili iznenađeni što njegovom pokopu nije prisustvovala njegova supruga Tatjana Karajanov. Tatjanino ime nije bilo ni na umrlici, među ožalošćenima, a ona se danas oglasila pa otkrila da joj porodica Ilić to nije dozvolila kao i da se je od Sanje razvela u novembru 2020. godine.

Foto: Printscreen YouTube/Tatjana Karajanov, E-Stock

- Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto… Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu”, napisala je između ostalog ona na svom Instagram nalogu.

Nakon ove njene izjave oglasio se sin Sanje Ilića, producent Andrej, koji je otkrio da Tatjani nije bilo zabranjeno da dođe na sahranu.

Foto: Instagram.com/andrejilic__

- Oni su bili razvedeni, a sahrana je bila u najužem krugu porodice. Bilo nas je četvoro na sahrani. Nije joj bilo zabranjeno, nego ona nije u porodici. Što bi ona bila u krugu od četvoro ljudi kad nije niko i ništa, nema potrebe. Nema tu šta da se kaže, bivša žena - rekao je Andrej, a na pitanje da li je sa Tatjanom ostao u dobrim odnosima nakon što se razvela od njegovog oca, kaže:

- Nismo se čuli nakon što su oni završili. To je njihova stvar.

Autor: M.K.

#Sanja Ilić i Balkanika