AKTUELNO

Anđela je malo iskritikovao!

U toku je raspodela budžeta, a naredni budžet koji je ovonedeljni vođa Vladimir Tomović dodelio bio je za Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

O tom momku imam samo lepe reči, ogrešio sam se o njega kada sam dao srednji. Ja nemam jednu lošu reč da kažem kada je naš odnos u pitanju. Ispoštovao me je u dva navrata, kada ja njega nisam. Mislim da si odličan momak, odličan reprezent tvoje porodice, verujem da su ponosni. Nisi prihvatio da igraš rijaliti koji ti priliči, nisi dao 10 posto, niti si ispao fer prema Sanji. Ispao si loš i prema Matoroj, ali eto popravio si se, tako da... Sa Matorom si izgladio veće uvrede, nego što si ih uputio Sanji, to je bilo malo ružno, nisam očekivao. Prema Nataši si bolji, ali nije zaslužila taj animozitet. Ti si taj sa više grešaka! - počeo je Vladimir, pa nastavio:
Za Janjuša veliki budžet, to je čovek koji je pokazao veliko srce prema meni, i ja to ne zaboravljam. Neke scene iz Zadruge 3 su vidljive, postoje snimci, i ja sam ih zaboravio, ali neke scene nisam nikada, i nisu zabeležene. Hvala ti na tim scenama. Njegove istinske namere znam, i reći ćete da mu dajem veliki posle onih reči, ali za naše kompletno poznanstvo, samo smo sedam dana bili loši! Mi smo prijatelji, i najmanje što mogu je veliki budžet. Ti treba da se vratiš ženi, da imate prijateljski odnos, ja stvarno nemam zamerke. Tvoj rijaliti je lagan, i nikada me nisi tangirao, pokazao si mi poštovanje - rekao je Vladimir, pa se obratio Caru:

Foto: TV Pink Printscreen

Car i ja smo prošli kroz period upoznavanja, koji nas je koštao. Shvatio sam trećeg dana da je on osoba koja ne treba da ide odavde. Kada je on u pitanju, osetio sam da je veliki potencijal, a mogao sam d aga nateram da bude diskfalifikovan. Rekao sam, da sam mogao da ga nateram da mi mi kaže da je pi*ka, ali nisamm, jer znam šta bi uradio. Kada je Filip u pitanju, osećam da mi je ovde drug, i jednom mi je pijan rekao, da kada bi neko krenuo na Janjuša, mene i Paulu, da bi se potukao, ali to mi znači, i drži se toga. Ne znam d ali bih se ja pobio za tebe, ali eto, kažem ti, da bih, ali ne znam da li bih rizikovao diskvalifikaciju - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga