AKTUELNO

Nije do nje!

Na sledećem klipu koji je pušten Paula Hublin se žalila na ponašanje Vladimira Tomovića Filipu Caru. Naime, Paula je primetila poglede između Tomovića I Mine Vrbaški koji su njoj zasmetali. 

Foto: TV Pink Printscreen

Pa opet sam ja gurala prste u uši dok sam bila slobodna, ja ovde mogu da radim šta ja hoću, sada me ništa više ne zanima. Nek im bude lakše,a da hoću ja mogu sve da radim, ali nisam raspoložena na te igrice. Paula nema potreba da bude ljubomorna na mene. Tomović radi kako on hoće, ja mislim da ja njega najbolje poznajem. Neću ja ništa ovde da otkrivam. Ovo nije Vladimir, on je u 10 dana promenio mišljenje, on se ovde igra, i njega nerviraju takva pitanja. Nije on navikao na ovo – rekla je Mina.
Malopre sam slušala njihova izlaganja. Ja Paulu shvatam da njoj smetaju neke stvari, mi smo ovde 7 meseci i njegov odnos sa ženama, njegov stav, moralni kodeksi, meni nije jasno kako Paula to ne vidi šta je njemu bitno. Meni ništa nije čudno sa njegove strane, to je njegov način igre, ali nije mi jasno da ona može nakon sedam meseci da njoj bude čudno njegovo ponašanje I njegov odnos sa Minom. Smatram da ona pokušava da se svidi njemu još više, ali ona ovde ima samo formu, lepa, atraktivna, inteligentna ali ono što on želi, ona nema – rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne zna da li Vladimir igra igru, ali on vidi šta može da radi, I balansira odnos sa Minom Vrbaški. Njega može da poremeti ako se zaljubi, zato on radi to sa njom – rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina I Vladimir imaju ovakav odnos odavno, to je normalno. Što se tiče Paule I njega, to mi okej, oni su mi super. Neka ostavi cigarete to je normalno, a Mina igra igru – rekla je Milica Kemez.
Meni je ona od kako je ušla rekla sve o odnosu sa Vladimirom. Ona je pričala svašta o njemu – rekao je Car.
Ako se klip odnosi na Minu, znaju sa kim imaju posla, ako se ne odnosi na nju, onda ne znaju sa kim imaju posla – rekao je Tomović.
Mi smo pričali o Mini, ne o Vladimiru. Ovde meni pričate da sam iskrena, da sam se zaljubila, pa onda da gram igru sa Filipom. Vladimir zna da sam ja iskrena – dodala je Paula I priznala da joj se Tomović sviđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga