AKTUELNO

Novi estradni rat u najavi!

Pevač Aca Lukas je nekoliko puta do sada, od početka epidemije, oštro osudio kolege i koleginice koje traže novčanu pomoć države. On je u par navrata istakao da najviše traže oni koji nisu radili i nastupali i pre pandemije korona virusa. 

Sada se osvrnuo i na nedavno održani protest muzičara i prokomentarisao činjenicu da se tamo pojavio Čedomir Rajičić, poznatiji kao Čeda Čvorak

Foto: TV Pink Printscreen

- Smešno. Samo bi trebalo da kaže za koju godinu tačno traži pomoć kad od 1995. godine ne radi. Je l' traži Čeda pomoć samo za ovaj period korone ili za dvadeset godina unazad? Tamo je bilo toliko nekih klavijaturista za koje pouzdano znam da svakog dana rade uprkos ovoj situaciji... Sramota je da oni traže pomoć, zaista - rekao je pevač.

Foto: Pink.rs

Lukas je ranije ovim povodom izjavio:

- Mi zarađujemo mnogostruko više od ostalih, ko god od pevača traži pomoć od države, treba da dobije pomoć da nađe doktora da izleči glavu, sramota, to je sramota, stvarno ne mogu da shvatim da neko može da traži pomoć od države iz ove branše. Treba da dobiju pomoć svi ostali, pa onda mi.

Autor: M.K.

#Aca Lukas