AKTUELNO

Ona je i ovog puta bila na visini zadatka, a svojim scenskim performansom ponovo je pomerila granice.

Talentovana Podgoričanka Katarina Radulović uvek vodi računa o svakom detalju kada su njeni nastupi u "Pinkovim zvezdicama" u pitanju, a tako je bilo i ovog puta - ona je pripremila posebnu koreografiju, scenografiju i stajling koji su upotpunili njeno izvođenje pesme "Janoš" i priredila pravi spektakl na velelepnoj sceni, što je žiri nagradio zasluženom peticom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Članovi žirija nisu mogli da sakriju oduševljenje nakon Katarininog spektakularnog nastupa, pa su jedva dočekali da je pohvale za trud i neosporni talenat koji poseduje.

Foto: TvPink Printscreen

- U odnosu na prošli nastup, kada je "popila" neke male kritike jer nismo navikli od nje da podbaci u bilo kom smislu reči, ovo je sada bio jedan lep povratak, lepa energija i dobar odabir pesme. Potrudila si se, kao i svaki put. Ti si rođena za šou i za televiziju, bićeš jako uspešna - rekao je Sergej Ćetković, dok je Jelena Tomašević ukazala na to da je za svaku pohvalu to što Katarina svaki svoj nastup isplanira do najsitnijeg detalja.

Foto: TvPink Printscreen

Goca Tržan je, ipak, u mnoštvu pohvala imala i jednu sitnu zamerku.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi ovde mnogo volimo tvoj šou program i mislim da si ti po tome vrlo karakteristična. Meni je u ovom tvom nastupu falilo to što si u refrenu pevala flahom, umesto punim glasom. Zašto to radiš? Fazonski ti dajem savet. Strofe su bile odlične, a punijim glasom trebalo je da pevaš refrene. Uvek si na visini zadatka, prelepa, interesantna, drugačija, to je vrlo bitno - rekla je Goca, dok joj je i Leontina Vukomanović predvidela uspešnu televizijsku karijeru.

D. T.

#Goca Tržan

#Katarina Radulović

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#pevačica

'