AKTUELNO

Ovo je pravo mišljenje Miljane Kulić o Vladimiru Tomoviću.

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin in" gostovali su učesnici "Zadruge", koje je već na samom početku emisije voditeljka opustila i zabavila zanimljivom igricom. Naime, Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš morali su da odgovore na pitanje kojem zadrugaru/zadrugarki bi najpre videli leđa, tako što će zalepiti stiker.

Foto: TV Pink Printscreen

U ponudi su bili Vladimir Tomović, Anđelo Ranković, Paula Hublin i Maja Marinković, čije su figure od kartona bile u studiju, a pravo da prva izabere dobila je Miljana Kulić, koja je iznela svoje mišljenje na račun Tomovića. Iako je o Anđelu imala znatno lepše reči, ipak je odlučila da njemu želi da vidi leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, kako si ciničan i ironičan! Dobar si manipulator. Volim dobre rijaliti igrače i manipulatore, iako mi je ovaj drugi momak jako draži. Volim da imam sa kime da vodim sukob mišljenja, smatram da si bolji za rijaliti, tako da želim da vidim leđa Anđelu, nažalost, ali te volim, znaj - poručila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Između dve dame birao je Janjuš, koji je na iznenađenje mnogih odlučio da u "Zadruzi" zadrži svoju bivšu ljubav Maju, a kući pošalje Paulu. Za takvu odluku imao je svoje razloge.

- Da su stikeri kockasti, stavio bih ga ovde, ali pošto su u obliku srca ne želim da stavljam tamo, staviću na Paulu... Jer želim još da gledam neke osobe u rijalitiju, shvatiće publika - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Anđelo Ranković

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Paula Hublin

#Vladimir Tomović

#Zadruga