AKTUELNO

Da li će ovo produbiti sukob između misice i Karića?

U ovonedeljnom izdanju "Magazin in" Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić već na samom startu emisije morali su da se izjasne sa kojim zadrugarom/zadrugarkom bi, ukoliko bi mogli, proveli nekoliko sati bez kamera.

Stefan Karić birao je između Paule Hublin i Maje Marinković, a izbor je ipak pao na Franovu bivšu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vidim da od Maje svi beže, tako da s njom sigurno ne bih voleo da provedem nekoliko sati bez kamera... Ako bih morao da biram, neka to bude Paula - rekao je Stefan, a potom je usledio težak zadatak za misicu.

Ona je, naime, morala da bira između Vladimira Tomovića i Anđela Rankovića - podsetimo, prvi je mesecima pokušavao da je osvoji, zbog čega su često ratovali za crnim stolom, dok je drugi predmet ljubomore u njenom odnosu sa Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Misica je najpre rekla kako bih najpre izabrala Stefana, da može, ali pošto on nije bio u konkurenciji u ovoj igrici, odabrala je Anđela.

Ako bih morala da biram, to bi bio Anđelo, jer sam sa Vladimirom u sukobu - rekla je misica, koja je potom Sanji Marinković pojasnila u kakvom je odnosu sa Rankovićem, a kakvom sa Tomovićem.

- Sa Anđelom imam normalnu komunikaciju od samog početka, a sa Vladimirom je nemam uopšte u ovoj godini, tako da bih uzela njega - ispričala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Anđelo Ranković

#Jovana Ljubisavljević

#Magazin In

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

#Zadruga