AKTUELNO

Da prosto ne poveruješ!

U nastavku emisije ,,Pitanja novinara" voditelj Darko Tanasijević ispred Pink.rs portala imao je pitanja za Stefana Karića.

Govorimo Stefane o tvom odnosu sa Jovanom, kada sam razmišljao o vama dvoma, hteo sam da vas pitam zbog čega i dalje ne razgovarate, ali vidim da ste razmenili rečenice, pa ću vas pitati, šta se trenutno dešava između tebe i Jovane?

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć smo propričali, posle igre istine, mnogo smo impulsivni i ona i ja, i ne damo na sebe, ona se tamo sćućori, i kompleksi nam prorade, ali nas brzo prođe ta nervoza, danas je bilo sve u redu! - rekao je Stefan.
Pa nismo razgovarali od četvrtka, kada su bili klipovi i onda kada je potegnuta naša priča, kada je bio klip miks svega šta se desilo, ja sam objasnila kako sam se osećala, negde i pretpostavlja šta se desilo i posle pitanja gledalaca. Naučila sam da treba malo da se povučem, ali vidim da sam i ja počela tako da se povlačim, da ne dajem ljudima da komentarišu moje emocije, pa sam ga pustila, tj. on je mene pustio, jer sam se ja naljutila da ložim kockice, nakon igre istine smo se pomirili, danas je bilo sve okej, tu je bio kog govornice kada sam imala poziv - izjavila je Jovana.
Znam kako je to kada neko ima poziv, još samo fali da ja uđem i da joj poremetim nešto, nit znam šta ljudi misle o meni, dok me nisu pozvali, ali ovim putem ih pozdravljam, i oca, i majku, i brata naravno, imao sam, nekako sam bio, nisam bio siguran... Iamli smo razne situacije, bio sam malo grublji prema njoj, pa nisam bio 100% siguran - izjavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se osvrnuti nakon nekog klipa, bio si besan i rekao si da ti ne treba devojka, kako si naveo, da se trti drugim muškarcima, ko su ti drugi muškarci?
Mislim da nije normalno da se ti nekome okreneš, nesvesno, i ispadne ti celo d*pe, još su providne te helanke, ali opet to se skupljalo u meni, i ja sam to morao da kažem, nadam se da će ona to promeniti, kao što ću i ja promeniti neke stvari. Da mislim u tom smislu da je kurva, prostitutka, pa da sam zbog toga izjavio da je prošla i sito i rešeto, ne bih bio sa njom - objasnio je Stefan.
Istina je, da, on je samo dao primer, naravno da je on prošao dosta toga u životu, muško je, i ima pravo, to i treba da se dogodi, pre nego što neku devojku shvati ozbiljno. Ali mene to zaboli, ne mogu da kažem da me uvredi, ali ja ga smatram da je moj, ja sam reagovala tako kako sam reagovala, jer sam odlučila da ne ćutim! Naravno da sam prošla, da li je modeling, društvo, prosto situacije u životu su me dovele do ovakvog stava - ubacila se Jovana.

Karić se pobunio ponovo protiv Jovane, te je sve vreme potencirao da donese sporne helanke, za koje je misica tvrdila da su crne, dok je on isticao da su providne. Potom je Karić dao Nenadu Aleksiću Ša helanke da proveri, budući da je on neko ko je već zamerao Tari način odevanja.

Razvuci ih! Mojoj devojci ne priliči da sedi tako - rekao je Stefan i dao Ša da proveri situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga