AKTUELNO

Oni su i dalje tema!

Odnos Maje Marinković sa njenim bivšim momcima Markom Janjuševićem Janjušem i Milanom Jankovićem Čorbom intrigira sve. Njen otac Taki ne voli da gleda da joj ćerku ponižavaju, a pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" progovorio je o svemu što se dešavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko je nevaspitan, nekulturan, ponižava žene. Devojke to ne treba da trpe, svako na svoju stranu treba da ide ako ne mogu zajedno - rekao je Taki za Čorbu.

Protekle noći nastao je haos kada je Janjuš čuo šta je Taki rekao za njega, pa su se Maja i on posvađali, ali su smirili strasti i popričali. Taki smatra da je Maja bila u pravu za njega i Aleksandru Nikolić, ali i da njegova ćerka još uvek ima osećanja prema Janjušu.

Maja to nije radila bezveze, imala je argumente da bude ljubomorna na Aleksandru. Ja nisam hteo da ona uđe u Zadrugu 4, vukli su se tu repovi. Postoje tu još neka osećanja ali ne bih ja o tome - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju, Taki je prokomentarisao Nenada Aleksića Ša i Taru Simov.

Mislim da od toga nema ništa, Tara je mlada, energična. On je barem ustao i rekao da je njegova devojka, Janjuš za Maju to nikad nije rekao. Ivana, Nenadova žena je divna, ne znam da li će se pomiriti, ali... - zaključio je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.