AKTUELNO

Mnogi je hvale da ima sjajan smisao za modu.

Mladi fudbaler Luka Adžić (22) već dve godine uživa u ljubavi sa izabranicom Aleksandrom Ličinom (23), a svoju ljubav uskoro će krunisati prinovom, koja je na putu. Aleksandra, koja će za nekoliko meseci postati mama, veoma je popularna na društvenoj mreži Instagram, gde ima preko 18.000 pratilaca.

Ličina je oduševila pratioce svojim "savršenim krojem", kako su u komentarima mnogi pisali.

Foto: Instagram.com

Osim što je zgodna toliko da se još nije pojavio onaj koji joj je našao manu, Aleksandra voli da pozira i da se fotografiše u bikiniju, kao i u raznim modnim kombinacijama, te je mnogi hvale i da ima sjajan smisao za modu.

Koliko je Luka privržen svojoj devojci, govore i njegove objave na Instagramu.

Naime, Luka je nakon šest meseci zabavljanja sa Aleksandrom odlučio da joj javno zahvali na svemu što je svojim prisustvom u njegovom životu donela.

Foto: Instagram.com

- Hvala ti za ovih prelepih šest meseci. Činiš me najsrećnijim muškarcem na svetu, volim te - napisao je tada Luka.

Inače, Luka i Aleksandra danas su saznali da će dobiti devojčicu, a radosnu vest na svom Instagram profilu podelila je i ponosna tetka Ilda Šaulić.

Luka se svojoj izabranici obratio emotivnim rečima:

Foto: Instagram.com

- Na današnji dan je sve počelo, želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan, pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te - poručio je Luka svojoj izabranici.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.