AKTUELNO

Iskreno ili ne?!

Voditelj Darko Tanasijević će ove noći ugostiti nekoliko zadrugara, a oni će, kao što je običaj svake nedelje, sa njim prečešljati sve goruće teme koje su aktuelne u kući. Naime, burna nedelja za nama otvorila je mnoga pitanja, a šta će na to njemu reći njegov prvi gost, ostaje da saznamo. Njegov prvi sagovornik jeste upravo jedan od najintrigantnijih zadrugara, a to je Nenad Aleksić Ša.

Šta se zbiva sa tobom i Tarom? - bilo je prvo pitanje.
Pa najveći problem je razlika u godinama. Mislim da je to problem. Mi smo neka zlatna sredina, ali opet, to nam stvara nesuglasice, i zato dolazi do svađa i svega. Moramo da se nađemo na pola puta, a za sada varničimo. Videćemo šta će biti, ima još vremena do kraja - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti najviše smeta kod nje, te izaziva dalje svađe? - nastavljao je voditelj Darko.
Pa na primer, to za Vladu, jer ga non - stop pecka, ne znam šta je tera na to. Ne znam šta vidi u njemu, nekako oboje se iritiraju i peckaju, mada Vlada je taj koji ako ga iskuliraš on prestaje. Ja sam sinoć davao odgovore na pitanja koja si me ti pitao, i u njoj je sve to opet izazvalo burnu reakciju, pa je opet sela do njega - dodao je Ša, pa objasnio kako vidi Taru:
Ja mogu da se nosim s anekim stvarima, ali nekada... Ne mogu da se kačim sa svima, skrećem joj pažnju na to da umanji peckanje sa njm. Ona uspeva da izazove reakciju kod njega, a mene će to da smori, ja ne mogu da ostanem imun na to...Totalno smo okej Vlada i ja, sem kada sednemo za sto, a Tara krene da se meša u njegve priče. Ona treba da baci dobar ignor. Mene sve to počinje da smara i želim da iskuliram to, sa tim mačo pričama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedostaje li ti jer je u izolaciji? - pitao je voditelj.
Pa viđamo se na kvarno, ali ja ne komuniciram sa njom. Ali eto, još par sati i tu smo. Danas mi je malo zbog moje glave sve ovo prijalo, da sve skockam i to. Razmišljao sam, što se nje tiče, sve je okej. Razmišljao sam i o izlasku, i po prvi put u životu se plašim da izađem. Ne znam gde ću, šta ću kako ću... Prihvatam to, hteo - ne hteo. Šta posle, kako... Navikao sam da živim jedan život, na jedan način, i sada sve to treba da menjam. Biću kao dete koje je tek prohodalo...Ja sam prošao sve, boriću se, to znam..Šta da kažem, kako da s eobratim? kada pomislim na to, nije mi dobro, ništa ne prirpemam, gledam sve spontano, a kada se bude bližio izlazak, počeću da razmišljam o tome. Imam strah od ljudi, promene, života - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je voditelj Darko Tanasijević repera upitao za budućnost sa Tarom, i kako je vidi napolju.

Mislim da može da bude sve super, ja ne želim nikoga da menjam, ali sam u fazonu da imamo kompromis, da korigujemo šta treba. Mene ne loži da budem dominantan, meni je sve na pola puta. Možda ja tražim nešto što je nemoguće, ali obzirom da je zrela, mislim da može da sredi stvari koje meni smetaju. Zato ne mislim da u zadruzi možemo o svemu da pričamo, sve zavisi od nas dvoje. Mene ne zanima da više doživljavamo nervne slomove, jer ako dođe do još jednog, ovo ne vodi ničemu - dodao je Ša.
Imali ste se*s? Šta ako ostane trudna? - pitao je voditelj.
Nešto smo petljali, ali ću reći da nije bilo. Može da dođe do toga ako ne paziš, ali ako paziš... Rano je razmišljati o takvim stvarima. Sa Ivanom sma pokušavao dosta godina, nadam se da će biti - nasmejao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga