AKTUELNO

Da li će joj uspeti?

Pevačica Teodora Džehverović iznenadila je i šokirala mnoge kada se saznalo da naplaćuje rođendanske čestitke svojim fanovima i to čak 500 evra. Ona je ovaj biznis pokrenula nakon što je bilo jasno da njena branša neće moći da radi zbog pandemije koronavirusa, a pored toga je naplaćivala i razne reklame na Instagramu. Međutim, kako se ne poštuju mere Kriznog štaba, nema izgleda da će ovoj pandemiji doći kraj, te je tako Teodora, kako se navodi, rešila da pokrene još jedan biznis.

Foto: Instagram.com

Naime, kako se navodi u domaćim medijima, ali nije potvrđeno, Teodora će sa svojom menadžerkom Sandrom pokrenuti muzički šou u kom će obučavati mlade talente i od njih praviti zvezde. Ipak, iako su detaljno razradile sve, još uvek razmišljaju gde će se emisija emitovati, odnosno čekaju ponudu. Iako bi volele da to bude na nekoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, sagovornik kaže da je velika verovatnoća da će se emitovati na nekoj od muzičkih televizija koje su sve popularnije među mlađom publikom i tinejdžerima. Taj šou bi trebalo da izgleda poput onih koji se emituju na MTV i gledaoci bi na taj način bolje upoznali i Teodoru i njenu prijateljicu, pa bi to bio i njihov rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se dalje navodi, one još uvek traže sponzore za emisiju, a iako su s nekima u pregovorima, to još uvek nije dovoljno. Ipak, ne brinu preterano o tome jer imaju dovoljno vremena, s obzirom na to da bi snimanje počelo početkom septembra. Nakon što snime nekoliko epizoda, odmah bi krenule sa emitovanjem. Inače, o ovom projektu je Teodorina prijateljica nedavno pričala putem lajva na Instagramu, ali nije želela da otkriva detalje.

Da li će se ovo zaista desiti ili ne, ostaje da vidimo.

Autor: N.V.