AKTUELNO

Glumica Danijela Štajnfeld rekla je da nije jedina žrtva glumca Branislava Lečića.

Danijela Štajnfeld (37) nije jedina žrtva Branislava Lečića (65), tvrdi glumica. Ona navodi da je Lekić se*sualno zlostavljao i druge devojke koje se još nisu ohrabrile da progovore.

- Nisam jedina koju je silovao, ali sam jedina koja je za sada progovorila o tome! Veliki problem je to što žene ćute. Zbog toga upadaju u depresiju, odaju se alkoholu, često i pokušavaju da se ubiju. I ja sam ćutala godinama! Čak sam pobegla iz Srbije u Ameriku da me ne bi ponovo silovao - otkriva glumica.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Da ima još žrtava, tvrdi i Jelena Kosara (19), koja je sa Lekićem igrala u prvoj sezoni "Sinđelića".

- Gledala sam Danijelin dokumentarac čim je izašao i starije koleginice su mi odmah rekle da je reč o Branislavu Lečiću! Ispričale su mi da je već imao takve situacije! Kad je Danijela napokon izgovorila njegovo ime, niko nije bio šokiran. Ma on se često ponaša neprimereno, a koleginicama je uvek prilazio sa seksualnim aluzijama. Ima još njegovih žrtava, ako se oglase, treba da ih podržimo. Srećom, kada sam ja sarađivala s njim, bila sam mala, pa nisam doživela nikakvu neprijatnost - kaže glumica.

Foto: Printscreen YouTube/Hold Me Right Film

Ona dodaje da se ceo glumački svet zgrozio kad je Lečić pozvao žrtve pedagoga Mike Aleksića da pređu u njegovu školu glume:

To nikako nije smeo da uradi! Strašno! Hvala Mileni Radulović i Danijeli što su progovorile i time sprečile da jednog dana ja ili neka moja koleginica prođemo kroz isto. Nisu samo Mika i Leka takvi, ima još moćnika koji iskorišćavaju mlade devojke na razne načine. Ovo je samo vrh ledenog brega. Nadam se da će svi manijaci da budu raskrinkani!

Foto: Tanjug/Tara Radovanović, Printscreen YouTube

Danijela je otkrila u Tužilaštvu da ju je, dok je radila sa Branislavom na predstavi "Dnevna zapovest" u BDP-u, Lečić odvezao kolima van Beograda i silovao. Glumica je naglasila da ga je molila, plakala i govorila "ne", ali da se on o to oglušio.

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld