AKTUELNO

Danijela nije jedina?!

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića da ju je silovao 2012. godine. Ona tvrdi da ju je Lečić odvezao van Beograda i tamo silovao, što glumac uporno demantuje, a njena ispovest potresla je region.

Foto: TV Pink Printscreen/Tanjug/Tara Radovanović, Printscreen YouTube/ Hold Me Right Film

Danijeli su podršku pružili brojni glumci, među kojima je i mlada, devetnaestogodišnja Jelena Kosara, koja je sa Lečićem igrala u jednoj seriji.

- Gledala sam Danijelin dokumentarac čim je izašao i starije koleginice su mi odmah rekle da je reč o Branislavu Lečiću! Ispričale su mi da je već imao takve situacije! Kad je Danijela napokon izgovorila njegovo ime, niko nije bio šokiran. Ma on se često ponaša neprimereno, a koleginicama je uvek prilazio sa seksualnim aluzijama. Ima još njegovih žrtava, ako se oglase, treba da ih podržimo. Srećom, kada sam ja sarađivala s njim, bila sam mala, pa nisam doživela nikakvu neprijatnost - kaže glumica i dodaje da se ceo glumački svet zgrozio kad je Lečić pozvao žrtve pedagoga Mike Aleksića da pređu u njegovu školu glume:

- To nikako nije smeo da uradi! Strašno! Hvala Mileni Radulović i Danijeli što su progovorile i time sprečile da jednog dana ja ili neka moja koleginica prođemo kroz isto. Nisu samo Mika i Leka takvi, ima još moćnika koji iskorišćavaju mlade devojke na razne načine. Ovo je samo vrh ledenog brega. Nadam se da će svi manijaci da budu raskrinkani!

Autor: D.T.

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld