AKTUELNO

Satkana od ljubavi!

Od 1976. godine je na daskama koje život znače, tokom dosadašnje karijere nastupila je u više od stotinu uloga na pozorištu i na filmu, gostovala je na scenama širom Srbje, a od 2009. godine redovni je profesor glume na akademiji lepih umetnosti u Beogradu. Ipak, najbolje se snalazi u ulozi bake.

Legendarna glumica, Nada Blam, ekskluzivno ispred premijerne kamere otkrila je da li je njen glumački poziv poljuljan zbog situacije u svetu i da li se plaši koronavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja sam se vakcinisala, ali naravno da ima straha, mislim da normalan čovek treba da se boji zarazne bolesti - priča Blamova.
To je bivalo već u istoriji, nije to prvi put, bivalo je po 2-3 godine da se zatvara pozorište, ali pozorište ne može da umre, mi to znamo. Ovo je samo jedan trenutak koji će trajati godinu-dve ne znamo koliko, ali ako bude trajalo i više, nema bojazni za pozorište - priča Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok jedni kažu da su poslednje godine najteže za glumce, drugi kažu da je ranije bilo mnogo teže, a kada je glumici Nadi Blam bilo najteže, otkriva sada.

To su devedesete, godine sankcija, ovo je sad malo neobičnije, strašno je kad ne možeš nikoga da zagrliš i poljubiš. Nisam ni znala koliko se pozdravljam sa ljudima, i koliko sam bliska sa ljudima, dok nije došla korona - dodaje glumica.

Godine sankcija su bile najteže za nju, ali od glume nikad nije želela da odustane.

Imala sam mnogo prilika, ali nisam želela, nikada nisam odustala.

Osvrnula se i na ulogu bake.

Kad imate dete i imate 35 godina, vi morate hiljadu stvari da uradite. Malo karijera, malo ljubav, malo doterivanje, a uz to imaš i dete, moraš da kuvaš. A kad si baka, ništa više ne moraš, završio si škole, otišao si u penziju, sad ti je ostala jedino ta gromada zvana ljubav. Pokušavam da ne izigravam roditelje - zaključila je Nada.

Autor: M.M.

#Nada Blam