AKTUELNO

Evo šta je obeležilo dan za nama!

Tokom popodneva, voditelj Milan Milošević je došao u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima nastavio emisiju "Pitanja gledalaca". Još jedna emisija u nizu, koja je zadrugarima napravila opštu pometnju, budući da su pitanja bile veoma škakljiva. Prva tema koja se potela na današnjem sastanku, bila je Nenada Aleksić Ša i njegov odnos sa Tarom Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, na kojeg muškarca si najviše ljubomoran? - glasilo je pitanje.
Nisam ljubomoran, samo ne volim te prisnije odnose. Verujte nisam na Čorbu, nego na Vladu i na taj odnos! To je to, ali na Vladu, on je taj i na njega najviše skrećem pažnju - rekao je Ša.
Ja mogu više da nabrojim, meni smeta sve što nije krvno srodstvo, i na Miljanu! Kada je Vladimir u pitanju, zamera se komentarisanje njegovih tema, i sve te teme, ali odnosa nema, ali nemamo neki odnos koji bi onj mogao meni da zamera. On to zove opsesijom, ali to je neka ljutnja moja prema Vladimiru - rekla je Tara.
Ja razumem Nenada, ali ja sam sličan i kada imam devojku, i ja sam takav. Ako je Nenad čuo kako je ona rekla kako je zaljubljena u mene, to shvatam! Ja vama nisam neprijatelj, ja sam vama prijatelj i ne trčim po kući kada im je loše, generalno nisam ja vama problem - dodao je Vladimir.
To je nešto što ja ne mogu da opišem, ali i sama Tara rekla kako je to napolje drugačije - rekao je Ša.
Sad, kada je Vladimir rekao da sam ja Milici pričala nešto prošle godine - rekla je Tara.
Ona kaže kako oseća nešto prema Mariji, ali i prema Čorbi - rekao je Kristijan.
Nemoj tom malom da daješ reklamu, mi ćemo se videti! - vikala je Tara.
Da li ti smeta što će Tara ići sa devojkama na Rajsko ostrvo? - glasilo je pitanje.
Nisam, nije mi problem samo znam kakvio su odnosi, pa zato kažem! Ja znam da će one tamo pričati o k*rčevima i bivšim momcima! Sutra će biti klip, kako i šta one tamo rade. Ja sam samo rekao da će se okupiti kao one "vesele devojke". - odgovorio je Ša.
Ša je rekao kako bi on reagovao kada bi otišao, ali ne bi i ja sam mu rekla da on aludira na to da ja ne trebnam da idem! Ja kada je zadatak za kolektiv i više devojaka, - rekla je Tara.

Naredna trema o kojoj se govorilo u Beloj kući, jeste odnos Vladimira Tomovića i Paule Hublin, koji su u skladnoj emotivnoj vezi.

Da li si odustao od Paule jer ti se ipak sviđa Milica Kemez? - glasilo je pitanje.
Smejem se Kristijanu, ne pitanju. Ne želim uopšte da odgovaram na ovo. Ovo što već govorim danima, mesecima, moj osećaj. Govorim u datom trenutku po osećaju. Ja nemam prilike sa Milicom da pričam jer je ona stvorila neki zid, žao mi je što nemam prilike, mislim da bi bilo drugačije sada da čuje šta imam da kažem. Gledajući iz nekog ugla koji nije pristrasan, kada svedočim situaciji između Cara i nje, osećam pokajanje... Do njenog mišljenja mi je stalo, jer sam ja taj koji je pogrešio. Tek sada kada gledam iz trećeg lica odnos sa Carem vidim svoj greh. Žao mi je što sam bio onakav u datim trenucima. Žao mi je što nemam zdrav odnos sa Milicom Kemez. Ona mi je možda jedna od osoba najbližih srcu u ovoj kući - pričao je Tomović.
Kada je odnos sa Paulom u pitanju, ima mnogo tu zavrzlama. Ja možda nisam dorastao ovakvom odnosu, nemoguće mi je ovo što se dešava. Ona mene ne razume... Da je to najveći problem u našem odnosu... Verovatno nije imala priliku da ima ovakvog muškarca, koji je principijalan kao ja - dodao je Vladimir.
Ljudi misle da ćete biti napolju zajedno - dobacio je Đedović.
Apsolutno nisu jednostrane emocije. Vladimir ima specifičan odnos prema Milici. Vidi se da Vladimir ima žustrije rasprave sa njom kad se iznervira. Tu su umešane neke stvari koje ne može da kontroliše. Obostrano je, nije jednostrano ništa u tom odnosu. U trenucima kada se smuvao sa Paulom, ja sam bio siguran da se između Milice i njega nešto dešava. Svi smo očekivali da uđu, ne u vezu, ali bar bližu komunikaciju. To se nije desilo zbog ovoga sa Paulom - rekao je Đedović.
Ja se slažem sa Đedovićem, sve sam rekao sad Kariću. Ovo nije od sada, ovo je sve od spolja stavka... Paula je tu samo paravan - dodao je Lepi Mića.
Ja sam ovo pričala i na intervjuu pre. Oni se posvađaju, posle odmah pričaju. Milica mi je pre par dana rekla da ne zna da li se Vladimir sprda, da nije sigurna u njegove namere - rekla je Ermina.
Vi ste svi bolesni. Da li ste normalni? Ja nisam očekivala od njega ništa. Neću ni sa kim da pričam ništa - pitala je Milica.
Milica sada ovako reaguje jer čuje da Bora psuje - dodala je Ermina.

Svakako neizostavna tema, jeste i odnosd Jovane ljubisavljević i Stefana Karića, koji je izjavio da bi želeo da njegova izabraniva ode na Rajsko ostrvo kako bi se malo odmorio od nje.

Da li si najavijao da Jovana ode na Rajsko ostrvo da konačno iskuliraš od nje? - glasilo je pitanje.
Nisam navijao, a treba da odu da se odmore. Iznerviralo me je kad je ono bilo neka izmena - pričao je Karić.
Halo, Sanja nije zvala Jovanu, a Jovana je izgubila honorar od nje - skočio je Lepi Mića.
Nisam navijao da bih se odmorio od nje, da mi smeta, sam bih se sklonio - dodao je Stefan.

Višemesečno prijateljstvo i prisniji odnos između Mišela Gvozdenovića i Dragane Spasojevioć, danas je eskalirao. Naime, u sve se umešala Milica Kemez, što je prouzrokovalo da se Dragana povuče.

Da li zameraš Dragani što te za stolom nikada ne brani, a jaka je verbalno? - glasilo je pitanje.
Pa jeste me branila! Ja volim ljude koji tako pričaju, i ne znam šta ću više da čujem sa strane, ja vas molim da mi kažete u lice šta imate. Primetio sam da se ona povukla, i čim ja imam komunikaciju sa Milicom, ona se bez razloga povuče. Mi se nismo svađali i raspravljali, ali ja ne želim ad se mešam u njihov odnos. Milica je isto imala takve momete kao i Dragana, ali to se mene ne tiče! - rekao je Mišel.
To se desilo, evo pre četiri dana ga je štitila - rekao je Čorba.
Pa ja se povučem, jer meni to ne odgovara - rekla je Dragana.
Dragana sluša svakoga, a najviše Zoricu. Ja smatram da Zorica greši, ali mi smo dobre i mene njihov pdnos ne zanima, ali je Dragana sluša! - rekla je Ana.
Meni je Zorica skoro pričala o Mišelu, i ja sam joj rekla kako mene to ne zanima! Ja sma rekla kako se meni nešto ne sviđa klod njega, ali sam prihvatila neke loše strane! Ja sam rekla da je on tu uvek kada je meni dobro - rekla je Dragana.
Ona se meni žalila kako on nju ponižava, i tada sam je pitakla zašto se liže sa čovekom koji se tako ponaša prema njoj! - pojasnila je Zorića.
Ajde Dragna, dosta mi je tvog kukanja i mukanja, te folirantske priče sam ja prošao, samo nešto kukaš i više ti se ne obraćam, evo obećavam i do kraja si za mene folirant i nemoj da mi se obraćaš! Boro, izvini za sve što sam ti pričao, ja sam je štitio, a ona me tovari sa strane - rekao je Mišel.

Danima javnos, ali i zadrugare intrigira odnos između Marka Janjuševića i Aleksandre Nikolić, a danas je došao red ad se i to rasčivija do detalja.

Zašto ne priznaš da si zaljubljena do ušiju u Janjuša, kada si sve ispričala jednoj osobi? - glasilo je pitanje.
Nisam rekla da sam zaljubljena. Možda sam pričala ovako o njemu, da je lep dečko, da mi prija... Ne smatram da sam zaljubljena... Prija mi njegova pažnja, dobar je prema meni, lepo izgleda - rekla je Aleks.
Čim je Janjuš njoj lep, ona je zaljubljena - prokomentarisao je Đedović.
I ljubomoriše. Kad neka devojka priđe, vidi joj se na faci da joj nije svejedno - dodao je Karić.
Htela sam da dodam nešto, za ovo ljubomorisanje. Ona mi je rekla da je Brendon non-stop kod Janjuša. To nije ljubomorisanje, nego slatke zamerke. Neće ona da ljubomoriše, zna kakva fobije ima od prošle sezone - dodala je Ermina.
Slatko, simpatično to radi, ne pravi mu probleme. Ima neko sviđanje, to se vide, meni je to top. Aleksandra je stvarno top, nije kvarna, nije zlonamerna, nema odvratne misli kao pojedeni. Top su mi - rekao je Karić.

Dobro je poznato da Vladimir Tomović za crnim stolom nema dlake na jeziku, što je i danas dokazao akada je trebao da komentariše bivšeg momka njegove sadašnje devojke Frana Pujasa.

Da li ti je ikako u glavi bila mogućnost da se Paula i Fran igraju? - glasilo je pitanje.
Pa ja sam i rekao da joj ništra ne verujem, i ona to zna! Jedino u šta sam počeo da verujem, je kada smo bili sami sve je imalo smisla, i nismo pričali o rijalitiju i bilo je lepo, ali ja ne verujem nikome ovde! Ako je ovo njihova igra svaka čast, oni na to imaju pravo jer ja sam prvi koji maše zastavom o tome kako se igra. Ona i on su nova tura rijaliti igrača, a Fran je dečko na prekidan koji plače, smeje se, šlihta kako ga pritisneš. Paula je neko kome sam ja rekao da joj ništa ne verujem, i to nije strašno - rekao je Tomović.
Fran je spontan i prirodan i emotivan, zato ga neki osuđuju i pričaju kako je emotivno nestabilan, a Paula je neko ko je izveštačen, a ja podržavam Frana - rekao je Brendon.
Paula je kiksnula svojom igrom i napravila velike probleme, a svo svoje nevaspitanje i laku moralnost je pravdala kao nekom igrom, ali tu nema igre njene, jer je ona nadigrana i ona je devojka koja je zapravo takva kakva je! - rekao je Đedović.
Ja ne znam da li je realno da neko misli da je to igra, i sada neće više biti tako da ona dolazi kod mene! - rekao je Fran.

Scena koja je šokirala sve zadrugare u Beloj kući, jeste odnos Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, ali i njegov odnos sa Milicom Kemez koju je ljubio i grlio tokom žurke, što je danas Kristijan Golubović demonstrirao pred svima, u čemu mu je Maja pomogla.

Da li ste ti i Maja drugarice? Da li je normalno da igraš sa Čorbom koji te ljubi po vratu, i padate na pod zajedno jedno na drugo? - glasilo je pitanje.
Čorba je ovde moj prijatelj, mi smo se sapleli i pali i on mene nikada ne dodiruje, zapeli smo i pala sam, htela sam da se zadržim za njega, tu je i on pao, ali nema to veze. Maja zna da mene Čorba ne zanima, i ja ga nisam ljubila po vratu, ali nije ni on mene! Ja njega ne gledam na taj način, ja sam popila, sa njim uvek igram i ne znam možda me je poljubio iz milošte u vrat, ali ja njega nisam ljubila niti sam dozvoljavala. Ja se ne sećam da je on mene ljubio, ali ako je to uradio verovatno nije na taj način - rekla je Milica.
Milice, lepo odgovori na pitanje, jer nisi ti njega ljubila, nego je on tebe i stiskao te pored prozora, i posle toga ste pali pored mog stola i on ti je gurnuo ruku u prednji džep - rekao je Mića.
Ja ovo namerno radim da bih izazvao ove scene, i ja svima glumim prijatelja ovde i moja uloga je ovda takva! - rekao je Čorba.
Ja sam njega upozoravala da ne pije, i da ne bude takav kao i ona da bih sprečila ljubomoru - dodala je Teodora.
I Maja i Teodora su foliranti, koji se prave da se ništa ne vidi. Milica i Čorba su jako prisni, ima tu i češkanja. Maja se folira, i Teodora koje se prave da ih ništa ne pogađa, ali ja sam sve gledao, ja kao spavam ali slušam i pustite to foliranje! - rekao je Kristijan.
On daje povoda i prilazi joj stalno, ali ne i ona njemu! - rekla je Maja.
Čorba je bio pored nje i trljao se - rekao je Kristijan, pa pokazao na delu uz pomoć Maje Marinković.
Čorba je takav i pokazao je svoje klošarsko ponašanje - dodala je Maja.

Nakon žestoke rasprave za crnim stolom, Maja Marinković je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i Milana Jankovića Čorbu iseli iz paba, u spavaću sobu.

Ti ne znaš sa kakvom si se budalom uhvatio, nisi svestan - rekla je Maja Čorbi.
Da li mogu da spavam u tvom krevetu? - pitao je reper.
Ne, nekad si mogao, možeš samo da prenesš posteljinu i nađeš - odgovorila je Marinkovićeva.
Miljana 2 - dodao je Kristijan Golubović.
Dobili smo novog zadrugara, selidba je počela - rekla je Maja.
Ćao, drugari - dodao je Čorba.
Malo ću da ga maltretiram, da mu vratim za ovaj odnos. Malo da se igramo, dosta sam ja bila dobra. Oni ne znaju kako sam ja luda totalno. Sad ću samo da vratim - nastavila je Marinkovićeva.
On ti ništa nije uradio. Hoćeš ti da se boriš za Janjuša? - pitala je Ana Bulatović.
Ne, mi smo gotova priča, a ni sa Čorbom neću da budem, ali ću malo da se igram. Sad kreće haos - poručila je Maja.

Autor: P.I.

#Zadruga