AKTUELNO

Oduševićete se.

Zadruga, najgledaniji rijalitiju u regionu, a i šire, več četiri sezone obara sve rekorde, dok milionski auditorijum svakodnevno prati dešavanja iz Bele kuće. Osim ovoga, zadrugari često postaju i hit na Internetu, kako publika često koristi slike ili klipove da napravi viralne mimove od njih.

Jedan od tih trenutaka desio se pred Novu godinu, kada su zadrugari igrali igricu sa šlagom. Oni su tada morali da umažu ljude koje ne vole šlagom i kažu iskreno mišljenje o njima. Maja Marinković je tada brutalno umazala Aleksandru Nikolić šlagom, zbog toga što je sumnjala da je imala nešto sa Janjušem dok su bili u vezu.

Aleks je nekoliko minuta kasnije uzvratila Maji, ali ne tako brutalno i sve je oduševila svojim potezom. Međutim, Maja je još jednom tada ukrala šou svojom izjavom, koja je postala hit na internetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, dobro... Šta, lagano... - rekla je tada Maja.

Ovaj trenutak postao je viralan sam po sebi, a možete ga se podsetiti u klipu ispod.

Majina rečenica postala je toliki hit, da je često koriste na Tviteru ili Instagramu, kada žele da pokažu da ih neka bolna situacija nije toliko potresla. Neko je čak i ispisao grafit inspirisan Majinom izjavom. Naime, na jednom Instagram profilu, koji je posvećen grafitima, isplivala je fotografija iz Šibenika, gde je neko Majinu izjavu ovekovečio na zidu.

Autor: M. P.

#Maja Marinković