AKTUELNO

Suze, drama, priznanja i iznenađenja obeležila su nikad uzbudljiviju noć na velelepnom imanju!

Noć na najpoznatijem imanju u Šimanovcima, obeležila je nesvakidašnja pidžama parti, kao i Igra istine koja se odigravala u Beloj kući. Zadrugarke su, zahvaljujući uspešno odrađenom zadatku Sanje Stanković i Rialde Karahasanović uživale u blagpdetima Rajskog ostrva, a u vili se za to vreme odigravala prava drama.

Naime, nakon što su stigle na ostrvo, zadrugarke su ostale u šoku videvši šta je Veliki šef pripremio za njih, a kako bi sve proteklo u znaku pidžama žurke, sve zadrugarke bile su odevene kao da su pošle na spavanje, što je svemu dalo posebnu draž. Zadrugarke su sve vreme đuskale, igrale i plesale, a jedna od najveselijih bila je Sanja, koja je zajedno sa svojom saučesnicom Karahasanovićevom imala priliku da se bori za sve što su u noći za nama i dobile.

Foto: TV Pink Printscreen

Po samom dolasku, zadrugarke su odmah prešle u akciju, a jedna od pesama koja je bila na repertoaru, bila je nekadašnja pesma zaljubljeniog para, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, Maja je uz istu bila nikada veselija, te je bivšeg košarkaša (Prcka) u nekoliko navrata i dozivala.

Dok su se zadrugarke zabavljale, Tara Simov je sve vreme opominjala cimerke da ne pričaju o "zabranjenim" temama. Naime, radi se o svemu povezanom sa muškarcima i se*som, na šta joj je skrenuo pažnju Nenad Aleksić Ša pre nego što je pristigla na ostrvo kako bi se opustila.

Ljudi, ne pričajte o polnim organima, treba pakao da me sačeka tamo - govorila je Tara.

Kako je u danima za nama, sve češće prisutnija tema oko neobjašnjenog odnosa Kenana Tahirovića i Teodore Bilanović, Rialda je sve vreme tokom žurke imala potrebu da se jada zadrugarkama, te je poželela da svojim cimerkama otkrije kako se oseća nakon svega.

Ni njoj, ni njemu. Ne verujem uopšte. Nije bitno šta je pisalo u prepiskama, bitno je da je on priznao sve te stvari koje mi je prećutao. Ako ti je svaki korak promišljen i sve radiš zbog nekog rejtinga... - govorila je Rialda.

Takođe, simpatije o kojima se danima spekuliše, tiču se Sanje Stanković i Filipa Cara, sa Sanja je u noći za nama, rešila da progovori, te je Pauli Hublin objasnila kako se oseća povodom zadrugara, sa kojim je iz dana u dan sve bliža i prisnija.

Plašim se da ulazim u vezu sa njim. Plašim se kad uđe Mina... da ne ispadne neki karambol. Počeo je ozbiljno da mi se sviđa - rekla je Sanja.
Ti mu se sviđaš, ali mu ne daješ nikakvu povratnu informaciju. On je jako dobar, ja ću pričati sa njim - rekla joj je Paula.

Međutim, nakon nekog vremena, na Rajskom ostrvu je, kao i u Beloj kući, započeta igra istine, koju je Rialda Karahasanović otvorila, imajući direktno pitanje za Maju Marinković.

Pitanje za Maju. Kakva su tvoja osećanja prema Janjušu i celoj situaciji sa Aleksandrom? - pitala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam bila ravnodušna kad je Janjuš u pitanju, možda sam lagala sama sebe, želela sam sebe psihički da sačuvam. Naš odnos je bio bolestan. Pokušavala sam sve da sakrijem to, često i plakala krišom. Nikada niko neće moći da zameni njegovo mesto, ali ne mogu da kažem da je sve sa Čorbom bio inat. Nije mi svejedno kada ga vidim sa drugim devojkama. Sa Čorbom mi se rodio taj neki novi odnos, ali sam videla kako se ponaša prema devojkama i na žurki, meni to ne treba. Ja Janjušu nisam jedan pogled tolerisala... Ne želim da ponovo budem psihopata - priznala je Maja.
Posle svega ovoga sa Teodorom i Kenanom, da li planiraš da ispeglaš sve? - pitala je Maja Rialdu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaviću prostor da mi porazgovaramo, kako god se na kraju to manifestovalo. Mnogo stvari se tu ne poklapa, i pored svih tih prepiski. On je meni rekao da se nikad ne igra, da je uvek ozbiljan i posvećen, a ja sam saznao da se sa Teodorom dopisavao i dok je bio sa devojkom koju je voleo. To mnogo govori o njemu. Ja ne želim da pravim lažne frke, želela sam da razgovaram sa njim, a on meni na sve kaže "Nemoj ja o tebi da pričam". Meni se on vizueln dopao kao muškarac. Mene je dečko dovezao u karantin, bila sam zaljubljena u njega do zadnjeg dana. Kada sam ušla ovde, plakala sam i kukala zbog njega - rekla je Rialda.
I ja mislim da on nju zaista voli. Ne tvrdim da je bio zaljubljen od prvog dana, ali sad da - složila se i Sandra.

Za to vreme, u Beloj kući, dešavala se prava drama a sve zbog odnosa Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića. Naime, zadrugarka je zbog svega što je ta crnim stolom izrečeno, završila u suzama, a Miljana Kulić, koja je jedna od retrkih devojaka koja nije bila na ostrvu, tešila.

Čuo sam danas mnogo puta da sam ja taj koji pravi problem, da je Jovani više stalo da komentariše teme sa mnom, nego veza sa Stefanom, da li sam ja njoj najveći teret? - pitao je Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Od momenta od kada sam ja ušao mi smo počeli da se muvamo, ja sam sve gledao lepo i bajno, mislio sam da nju ne zanimaju njene loše priče, a meni već dva meseca ona priča da su nju razvlačili, da su je vređali i sve to. Ja sam mislio da će biti lepo sa mnom i da će zaboraviti sve loše, meni takve stvari koje ona radi dovode sumnju u našu vezu. Ona je zamerila Mići komentarisanje, ja ne želim da neke stvari komentarišem sa njom - rekao je Stefan.
Ti si prišao Rialdi i Sandri, a ne meni koja sam plakala - vikala je Jovana.
Ja sam njoj prišao i rekao da ne meša mene u vaše svađe, ja sam njoj rekao da ne treba to da radi - dodao je Stefan.
Svi skaču na mene. Ja nisam zaslužila to od Stefana, naročito što sam ispala najgora i nosim teret, jer sam izašla iz duge veze. Ja više nemam snage. Danas priča sa Rialdom, dok ja plačem u garderoberu. Bila sam iskrena, zaljubila se, nisam bila proračunata... Ja sam nevinost izgubila sa dečkom koga sam sad ostavila - plakala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sad sa mnom raskinuo, Stefane! - plakala je i vikala Jovana.
Ne obraćaj mi se više, marš u pi*ku materinu! - vikao je Karić.

Takođe, kada je u pitanju odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, on je, od kako su uplovili u odnos, postao i te kako turbulentan, a ni zadrugar ni zadrugarka nisu krili negodovanje što nisu proveli veče zajedno. Tara je na svoju ruku, preplivala jezero i došla u naručje njenog izabranog, a reper nije mogao da sakrije oduševljenje nakon brige i slutnji povodom njenog odlaska.

Oduševila si me, što nisi ostala sa onim ku*vama, i došla si kod mene - rekao je Ša.
E zezale su me, pa sam otišla. Rekla sam Pauli da hoću bebu - pričala je Tara.

Nakon njenog povratka u kuću, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su se ponovo posvađali. Naime, Tara je nestrpljiva da reper bude maksimalno njen, a on joj je objašnjavao u kom grmu leži zec, i zašto ne može u potpunosti da se prepusti zadrugarki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo ti je maksimum od mene, ne zato što ne želim, nego ja nisam slobodan muškarac, kog ne čekaju problemi. Ja se sebi divim u ovoj situaciji. Da sam mađioničar, sredio bih. Ako želiš da uspe i bude za ceo život - strpljenje. Ja se ne igram sa tobom, nisi mi sprdnja. Imam gomilu svega da rešim, ja tebe razumem - govorio je Ša.
Da li kapiraš da su oba tereta na meni? - pitala je Tara.

Autor: D.B.

#Zadruga