AKTUELNO

O njenom privatnom životu se malo zna - ne voli da se eksponira.

Čuveni kantautor Dino Merlin nikada nije voleo da svoj privatni život stavlja u prvi plan, pa se tako članovi njegove porodice nikada nisu eksponirali u javnosti. 

Od svoje sedamnaeste je sa sadašnjom suprugom Amelom sa kojom ima dvoj dece - sina Hamza koji ima 29 godina i ćerku Naidu koja je šest godina starija od brata. 

Naida se retko pojavljivala u javnosti, pa se o njenom privatnom životu malo zna. Ipak, poznato je da je posvećena informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru, a javna scena je ne zanima. 

Život gradi daleko od estrade, na kojoj je njen otac jedan od uspešnijih, dok jako liči na tatu.

Završila je postdiplomske studije na Oksfordu, a o njoj i bratu Merlin se retko izjašnjava (Naida je na slici ispod skroz levo).

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od nemaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući" - kazao je Merlin jednom prilikom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - pričao je Merlin. 

Autor: M.M.

#Dino Merlin