AKTUELNO

Zabranio joj kontakt sa njom.

Emisija "Pitanja novinara" je počela, a sudeći po nedelji unazad, zadrugare i te kako čeka burna noć. Ovo veče otvorio je voditelj i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević, koji je imao pitanja za Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Tara, prilično si bila nesigurna, javljale su ti se crne misli, da li se bojiš da bi Ivana mogla da uđe i da će se Ša možda pomiriti sa njom?
Moji strahovi se ne svode na njegovu suprugu, nego da ja ne vredim. On je imao pitanje u emisiji, pa je ostavljen prostor njegovim odgovorom. Znajući rijaliti, ne možeš da odgovaraš tako na pitanje. Samim tim nadograđuje strah koji već imam. Imali smo situaciju gde meni kaže da me voli, ali ja kažem da nikad nije hteo da se razvede. Naše rasprave su se svodile na to da ne želim da budem druga, a on mi je pričao da neće da se razvede. Sve se promenilo kada je stigla informacija da ga je supruga ostavila. Ja ne strahujem od toga, ali u trenucima emotivnog pada, to je prva stvar koja mi blinka ispred očiju - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Stojim iza svojih reči tada, ne bih se razveo - rekao je Ša, pa ga je prekinula Simova.
Hipotetički mi je naveo situaciju, kada bi on video da je to to, kada bismo izašli, onda bi se razveo, ali hipotetički, nije imao u planu - nastavila je Tara.
Kada bi tvoja supruga ušla ovde, kako bi se ponašao prema njoj, kako bi se osećao? Šta bi se desilo sa Tarom?
Ja ne znam, ali ostao bi sa Tarom, jer mi želimo da ova veza uspe. Ne znam kako bih reagovao, znam da bih bio sa Tarom i želim sa njom da budem - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana jesam rekao da bih ostao sa njom? Evo, glavni problem u našoj vezi, sluša sve oko sebe. Rekao sam da ne sluša bilo kakav savet, ona treba da siuša mene i obrati se meni - rekao je Ša.
Paula je rekla da si mnogo srećnije izgledala pored Čorbe?
Auu, evo ja zabranjujem Tari da ima kontakt sa Paulom. Što mi nisi rekla? Ne stavlja sebe u moju poziciju, da nije u pravu. Ne treba da slušaš ničije savete - reagovao je Ša.
Rekla sam da trebaju spustiti loptu, da će ako ovako nastave... Rekla sam da niste srećni, ništa nisam rekla loše - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga