AKTUELNO

Definitivno kraj!

U toku je emisija "Pitanja novinara" a naredno pitanje je novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio Jovani Ljubisavljević i Stefanu Kariću.

Zbog čega vam ne polazi za rukom da ne da nađete zajednički jezik?
Dok smo se muvali, ona nije ulazila u rasprave sa ljudima. Mislio sam da je ne interesuje to, i odjednom se promenila, postala je drčnija - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda joj je dozlogrdilo, i zbog saveta svog oca?
Slažem se, treba da se brani. Ja ne bih potezao te priče, mislio sam da učinimo boravak ovde lepšim i boljim. Mislio sam da to sa njom mogu - rekao je Karić.
Ja sam objasnila da sam se trudila da se ugrizem za jezik, i da me tuđe situacije ne interesuju. Ja i te kako ovde živim dugo, Marko je počeo da puca za neke stvari, za koje ja isto ćutim. Moj dečko ima najgore mišljenje o meni, jer upija negativne komentare ljudi ovde. Ako ja komentarišem situaciju, to Stefanu smeta - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako želiš da budeš žrtva, ja mogu da te napravim jednom - rekao je Stefan.
Ako ima osećanja prema meni, ne bi otišao čim se posvađamo, kod drugih da im priča. Stalno me upoređuje sa Ivom. Danas je bio problem duks - nastavila je Jovana.
Ne nije problem duks, nego tvoje okretanje na tvoju vodenicu. Meni to ne treba. Ubacuje se u tuđe priče, nabacuje mi osećaj griže savesti - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čopor hoće njima da rasturi vezu! Sve nek vas je*e Karić, Jovana digni glavu, pusti ga. Sandra veštica, Ermina, Rialda...- ubacila se Miljana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga