AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ove nedelje u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' intervju je dao pevač Aca Lukas, koji je nedavno izdao novi album ''Uspavanka za ozbiljne bebe'', za ''City records''.

Foto: TV Pink Printscreen

On je premijernu ekipu ugostio u svom domu u prestonici. Između ostalog osvrnuo se i na trenutno goruću temu i medijima.

Budući da poznaje glumca Branislava Lečića, progovorio je o optužbama koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela na njegov račun, da ju je silovao 2012. godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek imam svoj stav. Branislava Lečića poznajem, jedan je od naših najboljih glumaca i ne slažemo se nikako u političkim stavovima. Mislim da ovo veze s mozgom nema, mislim da je klasična nameštaljka, on ima punu podršku od mene. Naravno da je nasilje grozno i treba da bude najgora kazna za tako nešto, ali da se neko posle 9 godina seti da je silovan... To je van svake pameti. Pusti me tih priča ''Trauma'', a pričaš 70 minuta sa silovateljem opuštenim glasom i onda kažeš ''Nisi me ispoštovao'', u čemu? U silovanju ili milovanju? Ne razumem. Čovek evidentno nije kriv - istakao je Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen/Tanjug/Tara Radovanović, Printscreen YouTube/ Hold Me Right Film

Autor: M.M.

#Aca Lukas

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld