AKTUELNO

Smatra da njena ćerka hoće da skrene pažnju na sebe!

Proteklu noć, osim izbacivanja u "Zadruzi", obeležilo je i to što je Miljana Kulić iznenadila sve i rešila da obrije glavu. Njoj je u jednom trenutku pritekla u pomoć i Ermina Pašović, kako bi joj pomogla.

Miljana je to odlučila da uradi jer je saznala da njen otac Siniša ima rak, te da mora da ide na operaciju, a sada se za Pink.rs oglasila i njena majka Marija Kulić.

Videla je ona to od Mine, od Zerine. Mi smo se čule, videla je da joj otac nije dobro, da otac mora da joj ide na operaciju od ponedeljka, videla je moj ožiljak pa se razočarala. Rekla sam joj da treba da menja život iz korena. Mnogo problema imamo zdravstvenih, a kosa će da poraste. Od nje svašta čovek može da očekuje, hoće da skreće pažnju na sebe, da bude u centru pažnje, takva je. Ja ne mogu da gledam tako, poslaću joj dve perike, a njoj sam rekla da se uzme u pamet. Ništa ona ne može da promeni što će da se ošiša na kratko i ćelavo, nego da razmišlja šta radi i kako radi. Trenutno, iskreno da vam kažem, moji rezultati nisu stigli, Siniša treba da ide na operaciju i o tome razmišljam šta će i kako će, a kosa je najmanji problem, porašće, a to što ona skreće pažnju i fantazira tamo, više ni ona ne zna šta će da radi - poručila je Marija za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Vujčić