AKTUELNO

Otkrila i da li je nakon smrti svog supruga bila sa nekim muškarcem.

Čuvena glumica Eva Ras (80) odgovarala je na brojna pitanja koja se tiču njenog poslovnog i privatnog života. Tom prilikom otkrila je koje je njeno pravo i puno ime.

- Ja se zovem Eva Marija Balaša Vagner Stević Ras - otkrila je Eva i otkrila da li je dobijala nepristojne ponude od strane kolega iz filmske industrije.

- To nude i sada kad imam 80 godina, neke budale jure i babe. Svako ima pravo da vam traži, a vi imate pravo da ne date.

Foto: TV Pink Printscreen

Eva je otkrila i da li je bila sa nekim muškarcem nakon smrti svog supruga.

- Tačno je da nisam imala muškarca nakon njegove smrti, jer sam ga jako volela i nisam htela da bacam senku na tu veliku ljubav koju sam imala. Nisam imala obraza ni Bogu da se obratim i da kažem: ''Daj mi opet tako divnog čoveka kao što je on bio''. Da je Bog hteo da ja imam tako divnog čoveka kao što je on bio, onda on ne bi uzeo Rasa... I tako sam ja stavila taj čuveni katanac.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Slavna glumica otkrila je i da li je istina da je pokušavala da sebi oduzme život.

- Više puta sam pokušala da izvršim samoubistvo. Pre 10, 11 godina kad su se pojavile nacionalne penzije, bilo me je silno sramota da sam ja potpisala molbu da mi daju nacionalnu penziju. Sramota me je bilo da konkurišem i da ne dobijem nacionalnu penziju i onda sam krenula na Brankov most da izvršim samoubistvo.

Autor: M.K.

#Eva Ras