AKTUELNO

Ima neka tajna veza?

Nakon što je raskinula emotivnu vezu sa Davidom Dragojevićem, kog je upoznala i zavolela u "Zadruzi", bivša rijaliti učesnica i starleta Ana Korać živi život punim plućima! Otkako je ponovo solo, Ana se fokusirala isključivo na sebe i sopstveni užitak, u prilog čemu govori i to što je spakovala kofere i otišla u Dubai.

Foto: Instagram.com

Očekivano, njen nalog na Instagramu su brže-bolje preplavile vruće, seksi fotografije zgodne zadrugarke koja svojim oblinama doslovno ostavlja bez daha - za poziranje pred objektivom javnosti nepoznate osobe, koja se postarala da je uslika na najbolji mogući način, zgodna Ivanjičanka odabrala je minijaturni tanga bikini drečavo zelene boje, koji je se, svi su saglasni, savršeno uklopio s njenim preplanulim telom.

Osim Aninih vrelih oblina, pažnju su privukli i komentari ispod objava - najviše silni emotikoni srca, koje joj je ostavio Lazar Jeremić, takođe bivši učesnik "Zadruge", što ne bi bilo čudno da tokom rijalitija, ali i nakon njega, nije bio najbolji prijatelj Davida, Koraćkinog bivšeg dečka.

Foto: Instagram.com

Podsećamo, već neko vreme se, zahvaljujući njihovim aktivnostima na društvenim mrežama, šuška da je Lazar, Davidov drug, bacio oko na njegovu bivšu, a ima li tu nečeg više od prijateljstva - pokazaće vreme.

Autor: D.T.

#Ana Korać

#Zadruga