AKTUELNO

''Misle ako im dete postane pevač, to rešava sve probleme!''

U emisji ''Amidži Šou'' na televiziji ''Pink'', voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevača Acu Lukasa koji je nedavno izdao novi album ''Uspavanka za ozbiljne bebe'' za ''City Records'', a pored njega i Dejana Petrovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuli su se na situaciju koja se desila u glumačkom svetu u poslednje vreme, pa otkrio da li toga ima u svetu muzike.

Glumački svet nije predodređen za to, toga može da ima svuda pa i ne mora. Nije moralno da svoj status koristiš na bilo koji način da dobiješ devojku. To nije moralno, ali nije zakonski kažnjivo. Ja to osuđujem, bez obzira na sve. Problem su njihove porodice. Više puta se dešavalo da su upravo majke, nudile meni broj od ćerke, pa da ona kao dođe kod mene kući da proba da peva. Problem je u roditeljima, jer masa naših ljudi misle da ako dete postane pevač, rešili su sve svoje probleme. Nije to baš tako, nosi i to određene probleme. Ali oni su spremni na sve, i na svaku žrtvu da bi dete došlo do toga, jer onda svi imaju prosperitet. Kako možeš da pustiš da tvoje dete ode kod nekog matorog kretena, legne u krevet sa njim i da će se možda desiti da završi posao koji želi - zaključio je Aca.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se osvrnuo na svoje poznanstvo sa Branislavom Lečićem, i na optužbe Danijele Štajnfeld na Lečićev račun.

Lečića poznajem, imali smo neke razgovore u prolazu, to nema veze, ali ovako nacrniti nekog za jedan dan, a nije podneta ni prijava, ni optužnica... To nije u redu - istakao je Lukas.

Foto: Pink.rs, Tanjug, PrintscreenYouTube

Autor: M.M.

#Aca Lukas

#Branislav Lečić