AKTUELNO

Ne može bez drame.

Prvo pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Aleksandri Nikolić.

Zašto se ne boriš za Janjuša i ne kažeš da ti smeta zbližavanje sa Majom, a umireš u sebi? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Razgovarala sam sa njim jutros, zna da mi smeta, navikla sam na svu njegovu pažnju i prisustvo, ali ne želim da mu zameram, znam da i on ima problema svojih. Sve sam mu rekla jutros. Rekla sam mu da sam tužna, sve zna - odgovorila je Aleks.
Nema potrebe da bude tužna, ja sam sinoć bila besna, nemam problem da se druže, ja sam u utorak popila, pa sam se opustila i zbližila sa njim malo. Ja ne želim da budem deo te priče, distancirala sam se i sinoć. Ja ne želim da pravim prepreku u njihovom druženju, samo sam htela da se uverim u neke stvari. Volim njega na neki način, ali ne kao pre. I kada bismo bili zajedno, smetalo bi mi druženje sa njom. Želim im svu sreću - dodala je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks jeste tužna, priznala mi je neka osećanja prema njemu. Maja je hladnjikava, misli da kada bi krpila tu oazu sa Janjušem, da bi procurilo jače. Kaže sama da nije kao pre - istakao je Kristijan.
Opet si izgubila, ode Jaško - bilo je naredno pitanje koje je pročitao Milan.
Ja stvarno ne bih ušla u vezu sa njim, da se vratim u ono psihičko stanje, ludilo. Taj dan sam želela da provedem sa njim, da mi upotpuni vreme. Ne kažem ja da mi nije bilo lepo, malo smo se zagrlili, bili bliži. Ali stvarno ne želim da im kvarim to. Ja se kajem zbog loših stvari koje sam mu uradila, ne mogu da kažem da su bile iz inata. Ja ne gubim, ja sam taj odnos završila kad je bila Nova godina. Od mene više neće doživljavati neprijatne stvari - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam proveo dan sa Majom, shvatio kako je sve funkcionisalo. U tom odnosu koji je bio taj jedan dan, shvatio sam da je sa svakim muškarcem isto radila. Sa svakim muškarcem isto radi, isti nagoni, iste priče, sve isto. Ali od svih tih muškaraca koji su bili, ja sam shvatio da su svi oni zlatni, ja sam najgori... Ne znam koliko je prošlo muškaraca, svi su sjajni, divni, a samo sam ja najgori. Najgori sam. Devojka je mene htela da uništi na svaki način - ustao je Janjuš.
Sad se ljuti jer nisam sinoć htela da pričam sa njim. Pravi žrtvu od sebe. Ja nisam rekla da ga ne volim, volim ga na neki način, ali nije to to - dodala je Maja.
I Čorba da se nije sklonio od nje, ona bi isto se ovako ponašala - zaključio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga