AKTUELNO

Haos na početku emisije!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje bilo je postavljeno za Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

"Šta ste vi ako ne ljubavnici, neka žena kući plaće zbog vas?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da, formalno jesmo ljubavnici, ali ne može sada da se razvede. Njegova žena je dala do znanja da želi da se razvede, on zna da ga je supruga ostavila, i biću za tri meseca formalno. Meni smeta kada mi ljudi govore, Dragana me tako nazvala... Ja tada nisam imala saznanja da će da se razvede, ja ne mogu odavde da ga silim, priznajem da formalno jesam, ali suštinski nisam ljubavnica - dodala je Tara.
Pa boli me što jedna žena kući plače, ne sviđa mi se to. Nadice, ti mi se skini više, budalo jedna, džabe izvini, džabe sve! - vikao je Ša na Nadicin komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam te prepoznala, obrati se devojci. Šta je čudno što jedna žena plače? Pa to sam ti ja rekla, jer sedim ispred tebe. Zato nećeš da kažeš da ne voliš ženu. Ja sam sigurna i sigurna - rekla je Nadica.
Pusti me više u pi*ku materinu! Neka me pusti jednom da odgovorim na pitanje, pusti me ženo, kači se na nekog drugog ako ti je do rijalitija. I ti se Miljana ne mešaj, ćelava budaletino - besneo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavila te žena zbog Tare, a ne zbog Frana, Fran vam je bio paravan. Žena je sve videla pre 4 meseca - ubacivala se Miljana.
Pusti me više i ti! Ti si svoje roditelje razbolela - nastavljao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je urnisao Lunu, a ovu ljubavnicu brani! Imaš pravo na mišljenje - govorila je Miljana.
Dok sam te branio bio sam ti super, a sada ti smetam! To što si obolela, ne daje ti za pravo da se svađaš! Mene nećeš kao njih, nego ću ja tebe razboleti, ako ti išta gore biti može. Dešava se ono što je tvoja majka pričala! - dodao je Đedović.
Žena plače! - dodala je Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga