AKTUELNO

Porastao!

Mladi i talentovani pevač Nikola Milenković na veliku scenu muzičkog šou-programa "Pinkove zvezdice" stao je sa samo 12 godina. U prvoj sezoni Nikola je svojim anđeoskim glasom došao do finala, a potom je na istu scenu stao pet godina kasnije, kada su se okupile sve zvezde prethodnih sezona.

Nakon toga, ovaj mladi pevač posvetio se školovanju i sklonio iz žiže javnosti, ali sudeći po njegovim novim poduhvatima, nastavio je da radi na polju muzike.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Nikola je sedam godina nakon debitovanja u "Pinkovim zvezdicama" objavio svoj prvi singl "Predigra", koji je i ekranizovao. Malo ljudi je u spotu prepoznalo Nikolu, koji više nije dečak, već ima 19 godina i prilično se promenio i uozbiljio.

Iako se neko vreme nije pojavljivao na televiziji, Milenković je veoma popularan na društvenim mrežama. Na Instagramu ima 35 hiljada pratilaca, dok su tinejdžeri na Tik-toku "poludeli" za najavom njegovog singla, te su snimali stotine video-snimaka sa melodijom Nikoline nove numere.

Foto: Instagram.com/nikola.milenkovic

Nikola kaže da je osetio da je ovo pravo vreme za objavljivanje, te da je veoma zadovoljan svojim prvim singlom.

Foto: Instagram.com/nikola.milenkovic

- Na pesmi sam počeo da radim od oktobra prošle godine i mislim da je sad pravo vreme da se izbaci. Ovo je moj prvenac i prezadovoljan sam kako je ispao. Ja sam radio muziku, a Popov je radio matricu, dok je Nucci radio tekst. Mislim da smo odlična ekipa i da ćemo još mnogo toga uraditi - rekao je mladi pevač.

Autor: M.K.