AKTUELNO

Digla se prašina!

Prijateljstvo Sandre Rešić i Nataše Radan je danas konačno puklo i to sve zbog Anđela Rankovića. Sandra se već danima čudno oseća, a priznala je da je čula da je Nataša ogovara sa pojedinim zadrugarima i ne govori joj u lice šta zaista misli o njoj. Zbog ovoga, Sandra je u radio-emisiji "Delegati" stavila javno tačku na odnos sa Natašom, ali i sa Anđelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu nije bio kraj. Ove zadrugarke su imale konflikt i u emisiji "Gledanje snimaka", koji se kasnije nastavio u spavaćoj sobi. Sandra je tada Nataši rekla da je čula da ona o njoj od ranije ima loše mišljenje, i to sve zbog njene frizerke.

Da li je istina da ti je frizerka rekla da sam najgori čovek na svetu i da me nisi zato volela? - pitala je Sandra Natašu u svađi.
Ne, rekla sam da ste Rialda i ti antipatične i da nećemo da se družimo, ona mi je rekla da je Rialda brat i da ću da promenim. I nisam rekla da te ne podnosim, a prvi dan sam ti prišla i prenela neke stvari. To mi je rekla Radica - odgovorila je Nataša.
Radica koja je ukrala momka Mladenovićki? J*bavala se sa Urošem dok je znala da Mladenovićka ima emocije prema njemu - pobesnela je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je direktno prozvala Natašinu frizerku da se umešala u vezu njene prijateljice Aleksandre Mladenović i pevača Uroša Živkovića. Radica, koju su pomenuli u raspravi, se oglasila na društvenoj mreži Instagram i poslala poruku Sandri Rešić.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Jelena Simonović

Dotična pevačica ako može bez pominjanja mog imena u "Zadruzi", pošto je očigledno neobaveštena. Taj muškarac koga pominje je bio moj momak, sa kojim sam provela izvesan vremenski period i uživala! Da ne bih ja krenula da pričam ko se s kim j*bavao, bolje da ostane na ovome. Puno pozdrava iz prelepog Dubaija - napisala je Radica.

Foto: Instagram.com/radica_timotijević

Autor: M. P.