AKTUELNO

Izneo sve detalje!

Popularni reper Stefan Cvijović Cvija nedavno je sa pevačicom Editom Aradinović snimio pesmu i spot "Film o nama", koji je izazvao brojne reakcije publike, pa i sumnje da su njih dvoje u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Spot za pesmu "Film o nama" je nedeljama bio u vrhu trending liste i dobio na hiljade komentara fanova. Reper je odlučio da se konačno oglasi o navodnoj bliskosti između Edite i njega, koji su u poslednje vreme nerazdvojni saradnici.

To je smejurija, Edita mi je stvarno drag saradnik, drugar i nemojte uopšte da pomislite na to - odgovorio je Cvija i objasnio zbog čega obožava Editu.

Foto: TV Pink Printscreen

Edita je iskren lik, jako talentovana osoba, osetio sam koliko je veliki umetnik, a koliko se plaši da to pokaže. Uradila je čak Marini Visković pesmu ''Ljubi me tu'', i stalno se nekako plaši da kaže da je ona to nešto radila. Kažem: ‘'Čoveče, moraš da izađeš iz svog tog tvog, ne znam da li je to strah, ili trema ili stidljivost. Pokaži ljudima šta znaš'’. Kod kuće je namontirala sebi mini studio, komponuje, čudo će napraviti ako nastavi ovako! Ona ima tu težinu zvezde i ona jeste za velike hale, za koncerte i ona je sjajan pevač.

Pevač se takođe dotakao komentara da je u ovom spotu Edita prilično "oslobođena odeće".

Pa jeste, Edita je ovde najviše skinula stvari sa sebe od svih spotova, ali gde ćemo da se igramo sa nama ako ne u animiranim spotovima - izjavio je Cvija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su se šalili da u ovom spotu Edita više liči na zadrugarku i rijaliti zvedzu Miljanu Kulić nego na sebe, pa se i sama pevačica šalila na svoj račun.

Kada je izašao spot Edita je okačila neki video gde je ona iz spota, ali se provlači glas Miljane Kulić na koju se mi non-stop smejemo. Njene reakcije pratimo na stranicama na društvenim mrežama. Ja mislim da ne liči na Miljanu Kulić - zaključuje reper.

Autor: P.R.