AKTUELNO

Prekinuo ćutnju!

Popularni pevač Darko Lazić oglasio se nakon navoda da prijatelji i porodica ne mogu da dođu do njega i da navodno policija traga za njim zbog automobila iz 2015. godine, koji je kupio pevačici i bivšoj supruzi Ani Sević, a na kojima stoji lažna registracija.

Foto: Pink.rs

Pevač se tokom dana nije javljao na telefon i nije oglašavao ovim povodom, a sada je objavio fotografiju i snimak na svom Instagram profilu. On je objavio sliku na kojoj pozira sa svojim rođenim bratom Draganom i nepoznatim muškarcem, a zatim i snimak iz automobila, dok peva sa bratom koji vozi, dok on sedi na mestu suvozača.

Foto: Instagram.com

Darko je tokom dana bio nedostupan, ali se na telefon javila njegova majka Branka Lazić i za Pink.rs tvrdila da policija nije tražila pevača i da je on u poseti kod porodice svoje verenice Marine Gagić.

Ma to nije istina. On trenutno nije kući, otišao je kod Marine, ona je tamo u Pećincima kod njenih, uopšte ga nije ni tražila policija, ne znam o čemu se radi. A za auto sam čitala i ja, ne znam uopšte o čemu se radi, to je Ana trebalo da sredi ako je auto već na nju, pod njenim imenom, što ga ona nije sredila, ako je to sve istina - rekla je Branka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Sević potvrdila je da je ranije saslušana u policiji zbog lažnih tablica koje je imala na automobilu marke "mercedes CLK".

To je auto koji je Darko meni poklonio nakon našeg venčanja. Zapravo, Darko je dao moj auto koji sam vozila dečku od kojeg je kupio taj 'mercedes'. Ta kola mi se nikada nisu sviđala, jer nisu praktična. Ubrzo sam sebi kupila belog 'mercedesa' koji mi je Darko slupao - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je taj sportski auto ponovo prodao dečku od koga je i kupio. Međutim, novac od njega nikad nije uzeo. Sporno je to što se taj auto vodi na mene, a dogovor je bio kada ga taj dečko isplati da se prebaci na njega. Međutim, auto nikad nije isplaćen. To je bilo 2015. godine i nikad me nije interesovalo šta se dešava sa vozilom - završava Ana.

Autor: P.R.