AKTUELNO

Pevačica se i dalje ne oseća sigurno i zahvalna je pljačkašu što je nije povredio.

Pljačkaši su tokom prethodne noći provalili u stan popularne pevačice Lepe Lukić dok je ona spavala, misleći verovatno da je dobila honorar za predstojeći koncert i da sav novac drži u stanu.

- Popeli su se preko terase, valjda su stavili merdevine, otkud znam, tako je zaključila policija. Bilo je policije, otiske su uzeli. Ušli sa terase, ja sam spavala u sobi, našli su pare videli su da ja spavam tamo i pošto se nisam budila, oni su lepo otvorili vrata na izlazu stana i izašli. Ostavili vrata otvorena i na terasi i ulazna. Ja sam osetila da mi je hladno, ustala sam u sedam sati i kad sam to videla, ja sam se šokirala i Hitna pomoć je morala da dođe - kaže vidno potresena pevačica.

Iako su joj odneli dosta novca, lepa se najviše uplašila za svoj život.

- Kad sam shvatila šta se desilo, kukala sam da sam mogla da poginem. Nisu me povredili i hvala im. Pare su uzeli, 1.600 evra i 900.000 iz tašne. Sreća pa su našli pare, a da nisu, možda bi me i probudili, pa da me maltrestiraju da kažem gde su pare. I ako nemam, možda bi me tukli što nemam. Pusti pare, samo kad sam ostala živa - zaključuje pevačica.

Foto: kuca lepe lukic_foto pink.rs (51)

Kako je i dalje u šoku, nije joj jasno kako su lopovi to uspeli da izvedu u tako kratkom periodu, jer je bila budna do kasno u noć.

- Ja sam do jedan sat gledala televiziju. Oni su sigurno upali između pet i šest ujutru, a ja sam u sedam ustala. Oni su kalauzom provalili na vrata terase. Bilo je zatvoreno, ali nisam do kraja zatvorila i oni se nisu mnogo ni mučili - priča Lepa.

Legandarna pevačica će održati spektakularni koncert 17. novembra u Centru "Sava" sa početkom u 20 časova, kojim će obeležiti 55 godina karijere, pa pretpostavlja da su lopovi računali da je sav novac koji joj treba za organizaciju kod nje u stanu.

Foto: kuca lepe lukic_foto pink.rs (76)

- Sad su videli da je koncert, oni mislili ja koncert sama finansiram, da ja tu pare moram da ulažem, da kupim garderobu, cipele sve i verovatno su mislili da imam pare. To mi se prvi put u životu desilo. Ali ja sam još više plakala posle i još više mi je skočio pritisak zato što sam mogla da poginem. Sva sreća pa je on video da ja to nisam ni primetila, da spavam i on je normalo izašao iz stana i ostavio otvorena vrata - priča Lepa drhtavim glasom.

Iako je Hitna pomoć već jednom dolazila u njen stan, pevačica se ponovo ne oseća dobro, jer se i dalje oseća ugroženo.

- Ja sad imam pritisak 189 sa 90, moram opet da zovem Hitnu pomoć - kaže Lepa na kraju našeg razgovora i dodaje da se nada da će policija na osnovu otisaka uspeti da nađe počinioce.

V. Tanacković

'