AKTUELNO

Nedostaje joj televizijski posao, ali uživa u životu!

Direktno iz Los Anđelesa u emisiju ''Premijera - Vikend Specijal'' uključila se Sandra Drašković, nekadašnje zaštitno lice televizije ''Pink'', u javnosti poznata kao Sani Armani.

Ovom prilikom otkrila je detalje svog života u Americi, ali i da je imala priliku da se nađe u društvu najvećih imena Holivuda.

Kada živite u Los Anđelesu broj poznatih koje dnevno viđate je svakako veliki. Imala sam priliku da upoznam najveća imena Holivuda.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom baru na Beverli Hilsu upoznala sam Al Paćina, jedva sam ga prepoznala. Ali ono što je utisak, slično je kao i sa domaćim zvezdama - Što su veće zvezde, normalniji su. Život u Americi se dosta razlikuje, od života u Srbiji - priča voditeljka pa nastavlja:
Ovde svi od 7-107 upražnjavaju vid neke fizičke aktivnosti, zdravo se hrane, što ne bi bilo loše i za ljude u Srbiji - kaže Sani.

Otkriva da njen sin, kog je dobila iz braka sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, pohađa jednu od najprestižnijih srednjih škola u Los Anđelesu.

Mnoge zvezde su pohađale srednju školu u koju ide moj sin, jedna od njih je Anđelina Džoli, Levi Kravic, Monika Levinski i mnogi drugi - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže da joj nedostaje televizijski posao, kao i Srbija.

Nedostaje mi televizijski posao, iako sam dobijala ponude za nove televizijske angažmane, ali sam našla satisfakciju u poslu iza kamere. Ovde produciram i radim dva projekta. Jedan od dve serije koju radim, radi se o likovima s anašim poreklom, o kojima su izveštavali svi mediji u Americi, nažalost ugovor me sprečava da otkrijem detalje, ali se nadam da će se o tome više čuti uskoro - zaključila je Sani Armani.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Sandra Drašković - Sani Armani