AKTUELNO

Oduševiće vas

Glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug Vujadin Savić trenutno žive u Ljubljani, gde su se nedavno preselili zbog novog fudbalerovog angažmana. Glumica je sada otkrila kako usklađuje porodične obaveze sa poslom, da li se posveđuje sebi, ai i kakva je u kuhinji.

Foto: Instagram.com/vujadinsavic

- Bitno mi je da znam kakve su obaveze deci oko škole i vannastavnih aktivnosti, kada to namirim gledam da njima bude ispunjen dan. Gledam i da barem dva do tri puta nedeljno imam neko svoje vreme kada radim stvari koje mene čine srećnom i koje su moj mikro svet. Čovek ne treba da izgubi sam sebe jer ako je zadovoljan u svojoj koži biće bolji i okolini i bolje će funkcionisati. Nekada samo čitam knjigu ili šetam i gledam zelenilo, nekada odem u kupovinu ili salon za ulepšavanje. U tim večernjim satima kada deca zaspu gledam da Vujadin i ja imamo neko zajedničko vreme jer volim da ulažem u naš odnos - priča Mirka i otkriva koliko je pandemija uticala na kvalitet njihovog života:

- Korona je uticala na sve sfere i biznise, samo je pitanje ko je koliko i kako osetio. Što se tiče moje profesije, jeste zaista nezgodno jer dosta glumaca ima koji nisu u stalnom zaposlenju već su slobodni umetnici. Žele da rade, ali nisu u situaciji i to je bezveze. Što se tiče fudbala i tu se osetila korona, što se tiče novca, transfera u druge klubove... Ali svi moramo da se snalazimo i ovo nas je opomenulo da vodimo računa i možda pametnije trošimo novac, da ne gledamo da se rasipamo bez potrebe.

Foto: Pink.rs

Mirka otkriva da se odlično snašla i u ulozi domaćice, te da joj je u domu uvek sve sređeno:

- Što se tiče kuvanja i spremanja, žene su to sa lakoćom stizale pored gomile aktivnosti. Po nekad su i mene uključivale dok sam bila manja, i kada sam dobila porodicu i meni je bilo normalno da svaki dan bude ručak, da pospremim, da je sve čisto i uredno, jer ako sam iz takve kuće izašla, takva treba da bude i moja. Sa druge strane, to je primer mojoj deci.

Autor: N.V.