AKTUELNO

U domu Amidžića svakog dana se dešavaju komične situacije, a jednu od njih zabeležila je supruga poznatog voditelja.

Voditelj TV Pink Ognjen Amidžić svakodnevno prisustvuje komičnim situacijama u režiji svog trogodišnjeg sina Matije koji svojim izjavama, postupcima, nestašlucima i ponašanjem oduševljava svoje roditelje i uvek ih nasmeje do suza.

Foto: Ognjen Amidžić, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Autor i voditelj emisije "Ami G Show" neretko sa svojim pratiocima deli najzanimljivije trenutke iz svog porodičnog života, kao što to čini i njegova supruga Danijela Dimitrovska koja je snimila svog sina u do sada neviđenom izdanju.

I najmlađi član porodice Amidžić je ponekad ljut i nervozan, a posebno kada mu na poslovnom planu ne cvetaju ruže - očigledno je da su se Matija i njegov otac igrali brokera, pa se mališan iznervirao kada su mu javili da mu pada vrednost akcija na berzi.

Zanimljiv video-snimak je sa svojim fanovima podelila Danijela, a na njemu se vidi kako i manekenka i Ognjen umiru od smeha. Kako je izgledala ova komična situacija pogledajte u nastavku:

- Upravo su mu sa Islanda javili da mu padaju akcije na berzi - napisala je Danijela u opisu video-snimka na kojem iznervirani Matija razgovara telefonom.

Autor: D. Tanasijević

'