AKTUELNO

Novi ekskluzivni snimci!

I ova sreda rezervisana je za novu dozu skandala i tračeva u novoj epizodi „Paparaco lova“. Večeras od 22 časa na TV Pink će vas kroz najzanimljivije priče o poznatima voditi dobro poznato TV lice, Ana Pendić Radoš.

S obzirom na to da prate svaki korak poznatih i snimaju ih u najnezgodnijim situacijama, od ekipe „Paparaco lova“ strepi maltene svaka javna ličnost. Upravo to je slučaj sa Aleksandrom Prijović, kojoj očigledno nije pravo što je često na meti najpoznatijih paparaca, pa je odlučila da učini sve kako bi oterala ekipe sa terena. Da li je Aleksandra uspela da pobegne „Paparaco lovu“ ili ne, saznaćete večeras na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mia Borisavljević je nedavno sa svojim pratiocima i obožavaocima podelila srećnu vest – da će postati majka drugi put. Mia i njen partner Bojan Grujić već imaju ćerku Emu, a za tri meseca stiže još jedna ćerka, kojoj se cela porodica raduje. Ekipa „Paparaco lova“ rešila je da proveri šta radi Mia i uverila se da ona nije jedna od onih trudnica koje miruju – popularna pevačica sa partnerom veba i trči po parku u šestom mesecu trudnoće. 

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako je došla na svet, Ana Nikolić je potpuno posvećena ćerki Tari, a neretko sa pratiocima deli momente koje provodi sa njom. „Paparaco lov“ je odlučio da proveri šta se kod njih događa, a zabeležio je i jedan veoma bitan momenat u Tarinom odrastanju. Naime, Ana je ćerku upisala u vrtić, a ono što će mnoge začuditi jeste to da ju je upisala u državni, a ne privatni kao što to obično čine poznate ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

„Paparaco lov“ dobro je poznat po ekskluzivnim snimcima, a jedan baš takav očekuje vas i večeras. Legenda folk muzike Haris Džinović osim po raskošnom glasu, poznat je i po čuveno šeširu koji uvek nosi u javnosti, a sudeći po snimcima „Paparaco lova“, i u privatnom životu je prava retkost videti ga bez šešira i kačketa. Međutim, ekipi emisije od koje strahuju poznati je to uspelo – večeras vas očekuje antologijski snimak Harisa Džinovića bez šešira!

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Paparaco lov“ večeras od 22 časa na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#Aleksandra Prijović

#Ana Nikolić

#Haris Džinović

#Mia Borisavljević

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija