AKTUELNO

Divan dan!

Voditeljka Nikolina Pišek u društvu supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, proslavila je svoj rođendan. Zbog pandemije korona virusa oni su ovaj važan dan za njihovu porodicu proslavili u intimnoj atmosferi.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Bračni par trenutno boravi u Zagrebu, koji je njihova druga kuća, a suprug je zajedno sa ćerkom organizovao iznenađenje za poznatu voditeljku. Naime, Una Sofija i Vidoje su tačno u ponoć izneli rođendansku tortu, a Nikolina je bila vrlo iznenađena kada je ugledala šta su njeni najbliži uspeli da organizuju za nju. Ubrzo je krenulo i otvaranje poklona, a nakon dobrog sna, Pišekova je sa članovima porodice uživala u njenom danu.

Foto: Instagram.com/vidojeristovic

Iako je atraktivna voditeljka proslavila 47. rođendan, sudeći po njenom izgledu mnogi bi rekli da ima znatno manje godina, pa tako redovno zadaje domaći zadatak kako treba da izgleda javna i medijska ličnost.

Podsetimo, prethodna godina za Nikolinu Pišek bila je izuzetno stresna. Ona i njena mlađa ćerka Una Sofija doživele su trovanje ugljen-monoksidom kada je u njihovoj kući u Zagrebu pukla cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade. Srećom, njih dve su sada dobro.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Autor: P.R.