AKTUELNO

Nije joj lako!

Slavna srpska glumica Branka Katić bojažljivo je otkrila da joj nedostaju sinovi Džo i Luis, koji su zbog pandemije korona virusa i mera zaštite, sprečeni da dođu u Srbiju. Nakon dve decenije glumica se našla na pozorišnoj sceni u Beogradu, pa ispričala da je raduju svi angažmani i nova druženja sa kolegama.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Uvek vidno raspoložena i ljubazna za razgovor sa medijima, Branka je nakon duge pauze imala jednu od vodećih uloga u predstavi "Tiho teče Misisipi" u Beogradskom dramskom pozorištu, a igrala je Vesnu Čipčić. Kako otkriva, kroz par dana putuje u London kod sinova i supruga, producenta i reditelja Džulijana Farina.

Vraćam se u London, u narednoj nedelji ću otići. Deca nisu mogla da dođu zbog tih pravila koje Engleska ima i baš sam se potresla... Možeš da izađeš samo ako je neko bolestan. Uglavnom, idem im u zagrljaj - započinje glumica.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Beogradska publika dve decenije nije imala priliku da uživa u pozorišnom izvođenju ove vrsne glumice, a Branka otkriva da je nedostajanje bilo obostrano.

Nedostajala mi je scena svakako puno, dosta dugo nisam igrala u pozorištu. Radujem se svom angažmanu u ovom pozorištu. Trenutno se radi mnogo odličnih predstava i divno je doći na probu, susrećeš puno kolega koji rade na nekom drugom projektu. Vrlo je živo, puno neke mladalačke energije, poleta. Srećna sam što sam ovde - priča Katićeva.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kako pandemija i dalje traje, glumica je otkrila za medije kako se oseća i da li je zaista uvek tako raspoložena i vedrog duha kao što nama izgleda.

Dobro sam, hvala. Samo za kamere sam uvek nasmejana. Van kamera, pa zavisi od dana. To je normalno, niko nije samo srećan, zar ne? - završava glumica uz osmeh.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: P.R.

#Branka Katić