AKTUELNO

Prijateljstvo za poželeti!

Da li je tačna tvrdnja da, kadgod se žena takmiči sa drugom ženom, ona se ponižava– o tome su sa Sanjom Marinković u novom izdanju „Magazin in“ razgovarale njenegošće Nada Blam i Dragica Radosavljević Cakana, Aleksandra Mladenović i VanjaMijatović, kao i Ilda Šaulić i Dajana Paunović.

Foto: TV Pink Printscreen

Emisija je, takođe, bila posvećena i prijateljstvu, a o tome koliko je neraskidiva njena veza sa Ildom Šaulić govorila je Dajana Paunović. Njih dve su, inače, i kume, a Dajana je se u razgovoru sa Sanjom i njenim gošćama prisetila samo jedne u moru situacija tokom kojih joj je Ilda dokazala da joj je prijatelj za sva vremena.

Moj sin je imao jedan zdravstveni problem koji je morao operativno da se reši, ja sam to jako teško doživela... Jutro nakon toga Ilda je bila ta koja je došla, spustila kofer i došla kod mene i mog deteta. Sećam se, ljubila me je tad u glavu, to su zaista neki trenuci... – s knedlom u grlu, na ivici suza, govorila je Dajana, a potom dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Hvala joj na kumstvu i što je moj prijatelj za ceo život – rekla je Dajana, što je raznežilo sve u studiju, a posebno Ildu, koja ju je odmah zagrlila i rekla da je voli.

Ne propustite novo izdanje emisije „Magazin in“ u subotu u 17 sati na TV Pink!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Dajana Paunović

#Ilda Šaulić

#Magazin In