AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, razvezao jezik o bivšim cimerima.

Nakon što je Sanja Stanković uputila javno izvinjenje njenoj bivšoj devojci Jovani Tomić Matoroj za crnim stolom, koje ona nije prihvatila, njih dve su prošle noći završile u prisnom zagrljaju i vrelom plesu, što možete pogledati i video-prilogu ispod.

Kontaktirali smo bivšeg zadrugara i prijatelja Tomićeve, Stefana Šebeza, koji nije krio mišljenje ni dok je boravio u Beloj kući, da mu se ne sviđa odnos njih dve, budući da su mnoge stvari i istine isplivale na videlo, koje su dalje prouzrokovale burne svađe.

Upitali smo Šebeza da nam prokomentariše kao Jovanin prijatelj kako gleda na sve što se desilo između njih dve, te nam je on rekao sledeće:

Foto: Instagram.com

- Kao Matorin prijatelj uopšte nisam oduševljen time što su se ponovo zbližile, pogotovu što tek kad bude izašla, saznaće neke stvari vezano za Sanju, kakve je gluposti napravila pre njenog ulaska u Zadrugu, pošto je ona ušla nekih mesec dana posle nas. Lepo je kad se čovek pokaje i iskreno izvini kaže, ali ja mislim da se Sanja folira i da nije bila iskrena u toj nameri. Mogu da kažem da mi se sviđa to što su Anđelo i Matora u super odnosu i da se nadam da će tako ostati do kraja! - ističe Stefan, a onda smo ga upitali na šta se tačno odnosi deo ,,Saznaće neke stvari...":

Ne mogu ti čak ni nagovestiti! Radila je Matoroj iza leđa, nešto jako glupo i ružno, toliko mogu da ti kažem!

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo mogli, a da ga ne upitamo i kako je gledao na odnos Stankovićeve sa Filipom Carem, sa kojim je imala, kako su priznali vrelu akciju, nakon koje je usledio i definitivan raskid.

Ma, Car nije ni planirao ništa ozbiljno sa Sanjom, ja se iskreno nadam da Filip neće ulaziti više ni u jednu vezu do kraja, jer on je najbolji kada je sam i ne treba mu veza tamo!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Ognjen Bogdanović

#Stefan Šebez

#Zadruga