AKTUELNO

Pola sata proveo na očevom grobu.

Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić,Prinstcreen YouTube/TVKopernikus

On je navodno jutros u sedam sati ujutru bio u Aleji zaslužnih građana kako bi se u miru oprostio od tate pošto nije bio na sahrani dan ranije. Emotivno je bilo u cik zore na Novom groblju u Beogradu. Naslednik, koga je Živković zakonski priznao, proveo je pola sata u opraštanju od oca. Svetozar nije zadržavao suze. Venac koji je doneo pevačev sin završio je na čelu groba, odmah pored venca koji je poslao Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mnoge priče u javnosti izazvala je činjenica da Tozovčev naslednik nije bio na sahrani, a izvor otkriva razloge za takvu njegovu odluku. 

- Iz ličnog uverenja Svetozar nije želeo da dođe na sahranu. Želim pošteno da vam kažem, njemu nije mesto u zadnjem redu na sahrani, već u prvom. A pošto već nije mogao da bude tamo gde bi trebalo, onda je sačekao jutro i otišao na grob kako bi se oprostio od tate - govori sagovornik, odlično upućen u celu situaciju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

On tvrdi da priče da Svetozar i Tozovac nisu bili u dobrim odnosima ne odgovaraju istini.

- Bili su u kontaktu, naravno. Čuli su se neposredno pred smrt. Glupo je pričati uopšte o tome. Sve ostale stvari koje neko kaže na tu temu su zlonamerne i neistinite - zaključuje izvor.

Inače, Tozovac je sinu dao ime po svom ocu. On ima još jednog vanbračnog sina, koji živi u Americi. Pevač je samo jednom u životu, pre devet godina, njih pomenuo u javnosti.

 - Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine - rekao je tada Živković.

Autor: M.K.