AKTUELNO

Dok oni ne dođu, mama će se igrati sa njim.

Pevačica Tanja Savić već godinu dana vodi bitku za povratak sinova koje je njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević, prema njenim rečima, odveo u Australiju bez njenog odobrenja.

Kako se ovom procesu polako bliži kraj, pevačica je rešila da sve pripremi za dolazak dece u Srbiju, a jedna stvar će ih, bez sumnje, posebno oduševiti.

Naime, Tanja je kupila zeca u čijem društvu i ona sama uživa pre nego što postane jedna od omiljenih zanimacija Maksima i Đorđa.

- Želim vam lep dan... Ljubimo vas moj mali zekonja i ja - poručila je Savićeva putem društvenih mreža, uz niz fotografija sa novim kućnim ljubimcem.

Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je pevačica krajem marta tekuće godine.

Foto: Printscreen YouTube

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja.

- Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je Tanja tada.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Autor: M.M.

#Tanja Savić