AKTUELNO

Široko!

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović nedavno je kupila stan na Dorćolu u koji planira da se useli sa svojim dečkom, Đorđem Kuljićem.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija, Instagram.com

Ekipa emisije "Paparaco Lov" usnimila je Anastasiju ispred misteriozne zgrade, takođe na Dorćolu. Nije poznato ko ovde živi, ali je mlada pevačica došla sa velikim koferom.

- Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana - priča izvor. On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Anastasija Ražnatović

#Đorđe Kuljić