AKTUELNO

Šok!

Ana Lečić, mlada glumica i ćerka glumca Branislava Lečića, navodno je doživela neprijatnost u Crnoj Gori kada ju je grupa tinejdžera u ponedeljak uveče, kako pišu mediji, prepoznala na ulici, pa počela da je vređa i govori da joj je otac silovatelj.

U trenutku kada je Lečićeva prolazila s drugaricom pored bašte jednog kafića u centru Kotora, trojica momaka su počela da skandiraju sledeće: "Lečić je silovatelj" i "Zatvor za Leku".

- Ana se dogovorila sa drugaricom iz Crne Gore da na nekoliko dana doputuje da bi se sklonila od pritiska koji danima oseća zbog svega kroz šta prolazi njen otac. U Beogradu skoro da nije izlazila na ulicu jer su mediji pratili svaki korak njenog oca i porodice. Već nekoliko dana je u Kotoru, a prekjuče su je neki momci vređali jer su je prepoznali na ulici. Tinejdžeri su počeli da joj dobacuju: "Otac ti je silovatelj, treba da je u zatvoru, braniš oca siledžiju! Ti si sramota za ženski rod, marš iz Kotora". Ana se nakratko okrenula, pogledala u njih, a drugarica joj je rekla da na to ne obraća pažnju jer su očigledno neki klinci u pitanju - priča izvor.

Mlada glumica se zbog svega jako potresla, kako prenose mediji.

Autor: P.R.