AKTUELNO

Godine joj ništa ne mogu!

Voditeljka Radmila Rada Radenović bila je jedno od zaštitnih lica ''Pink'' televizije i jedna je od prvih javnih ličnosti koja se 2005. godine slikala za čuveni magazin "Plejboj", te je važila za veoma atraktivnu damu. 

Ona je jednom prilikom istakla da je tada uradila erotske fotografije za koje danas ne bi imala hrabrosti. Nakon toga, ona se okrenula malo drugačijem životu. 

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, 2010. godine dobila je sina Petra koji danas ima 11 godina, iz veze sa crngorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je, kako pisalo, u tom periodu već imao devojku, sa kojom je tada bio preko deset godina u vezi.

Priznala je da nije živela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dete dobili iz najveće ljubavi. Kako su navodili domaći mediji, on se vratio bivšoj partnerki.

Foto: Instagram.com/radmilaradenovic79

Na malim ekranima je dugo nismo videli, a o privatnom životu je retko pričala. Poslednja emisija koju je vodila bila je "Rada sam" na televiziji ''Pink'', do 2018. godine, kada se povukla sa malih ekrana.

Nedavno je napunila 42 godine i tom prilikom objavila sliku bez šminke, a baš takve fotografije najčešće su na njenom profilu na Instagramu. I dalje izgleda mladoliko i lepo, zbog čega mnogi muškarci i danas uzdišu za njom kao i prvog dana otkako se pojavila u medijima. 

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Radmila Rada Manojlović